Overige natuuronderwerpen > Excursie-aankondigingen

ReŁnie voor CJN, KJN en ACJN

(1/1)

Andre Hos123:

De JNM organiseert een reŁnie voor CJN, KJN en ACJN!!
Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie bestaat 60 jaar!!!


Beste ouwe sok,

Het is dit jaar alweer tien jaar geleden sinds de Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie haar laatste jubileum vierde. Sinds de oprichting van de CJN (Christelijke Jeugdbond van Natuurvrienden) in 1946 zijn dit jaar zestig jaar verstreken, en we zijn natuurlijk van plan om dit groots te vieren!!
En wat is er mooier voor een natuurclub als de onze om dit met een kamp bij een mooi natuurgebied te vieren?!


Wanneer:
25 mei t/m 28 mei (Hemelvaart) 2006
Lokatie:
St. Jansklooster, bij het natuurgebied de Wieden
Voor wie:
Iedereen die ooit lid is geweest van de CJN, KJN, ACJN en de JNM
Leeftijd:
Voor jong, oud, ouder en oudst: alle leeftijden!!


Tijdens het kamp zullen we de fraaie natuur van de Wieden zowel per boot, kano als te voet verkennen. Op het terrein zelf zullen daarnaast lezingen, workshops en een kinderprogramma zijn, en op zaterdagavond zal er een heuse bonte avond plaatsvinden.

Een prachtige gelegenheid dus om alle oude natuurvrienden, vriendinnetjes en jeugdbondskriebels weer even op te zoeken.

Om veel mensen op de reŁnie te krijgen verzoeken we u om dit mailtje naar zoveel mogelijk oud-jeugdbonders door te sturen. Mocht u vrienden hebben waarvan u slechts een adres heeft, dan het verzoek om deze mail uit te printen en per post verder te verspreiden.
Het is dus mogelijk dat u deze mail een aantal maal zult ontvangen, beschouw dit als een compliment dat veel mensen u erg graag op deze dagen zouden willen zien. Ook bent u wellicht al eerder per post uitgenodigd en/of heeft u al gereageerd; dat u deze mail heeft gekregen betekent dan niet dat we uw reactie niet hebben ontvangen.

Op http://ouwesokken.jnm.nl kunt u meer informatie vinden omtrent de reŁnie, en kunt u uw gegevens achterlaten en zich opgeven.
Om u op te geven kunt u ook een mailtje sturen naar Jelmer Poelstra: j.w.poelstra@student.rug.nl en het is tevens mogelijk om u per post op te geven, en wel door een briefkaart te sturen naar Jelmer (Da Costastraat 23, 9721 RA Groningen).
Als u zich op ťťn van deze manieren opgeeft zult u tijdig meer informatie van ons ontvangen. Voor verdere informatie kunt u ook direct contact opnemen met Jojanneke Gerstel: jgerstel@gmail.com.

Hopelijk tot ziens op de reŁnie!


Namens de gehele reŁniecommissie,

Jelmer Poelstra, Gerard Verwoerd en Jojanneke Gerstel

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie