Kan geen foto's meer uploaden bij waarneming op observado

Gestart door Harm digitaal, december 11, 2018, 22:46:45 PM

Vorige topic - Volgende topic

Harm digitaal

Kan nu geen foto meer bij de waarnemingen op observado uploaden vanaf mijn computer.
Krijg error melding:
"Error in file /home/waarneming/www/_pie/objects/class.simpleimage.php on line 919"
Weet iemand wat ik hier aan kan doen?
Met vriendelijke groet Harm Alberts

SlechtValk

Ja krijg ik ook.

Error in file /home/waarneming/www/_pie/objects/class.simpleimage.php on line 919
AN_ERROR_OCCURRED

Is een bug, enige wat je kunt doen is even afwachten tot er morgen iemand naar kijkt om het op te lossen... (of het zich vanzelf oplost).
Al heb ik het donkerbruine vermoeden dat het mogelijkerwijs wel eens verband kan houden met de lancering van de nieuwe NL-site.
Met Vriendelijke Groeten,
SlechtValk (a.k.a. Stefan)


Na de paartijd gaan de vogels trekken.

edokreuzen

Ik heb vandaag hetzelfde gedonder (pardon: exact dezelfde foutmelding Error in file /home/waarneming/www/_pie/objects/class.simpleimage.php on line 919 AN_ERROR_OCCURRED) herhaalde malen gehad bij het invoeren van foto's in https://waarneming.nl/!! Op advies van admin Jan Knuiman heb ik toen diezelfde waarnemingen een paar keer volledig opnieuw ingevoerd, waarna ik SOMS weer heel even bij de nieuw ingevoerde waarneming met enig geluk wél foto's zónder foutmelding heb kunnen invoeren. Dit "plezier" was echter telkens helaas van korte duur.

Ik ontdekte overigens al snel een tweede mankement. Omdat mijn vrouw zeer regelmatig samen met mij op pad gaat de natuur in, maakt zij vrijwel altijd óók allerlei foto's van door ons gedane waarnemingen. Vanwege copyright vermeld ik onder mijn eigen account in verband daarmee sinds jaar én dag keurig haar naam als fotograaf. Tot voor kort was dit keurig mogelijk bij de oude websites. Nu lees ik echter elke keer opnieuw dat ik na het invoeren plotseling tot de fotograaf gebombardeerd word. Rara....
Pluk de dag én haast u langzaam!!

hiskodevries

Dit is niet het goede onderdeel om zulke zaken te melden. Doe dat in het bug onderdeel onder waarneming https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=443811.0
Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0