Mobiel invoeren > Herkennings app (ObsIdentify)

Problemen melden met de koppeling ObsIdentify en ObsMapp

(1/13) > >>

hiskodevries:
Mochten zaken fout gaan gedurende de overzet van identificaties naar ObsMapp meldt deze in dit onderwerp.
LET OP de plaatsbepaling gebeurt pas in ObsMapp, tenzij je de foto`s via ObsIdentifty maakt . Houdt hier rekening mee als je thuis je in het veld gemaakte foto`s gaat identificeren.

Alex Kwak:

--- Citaat van: hiskodevries op augustus 17, 2017, 10:53:31 am ---LET OP de plaatsbepaling gebeurt pas in ObsMapp. Houdt hier rekening mee als je thuis je in het veld gemaakte foto`s gaat identificeren.

--- Einde van citaat ---

Dat is niet helemaal waar:
Als je een foto maakt met ObsIdentify dan wordt daar in principe een locatie aan toegekend, tenzij de app nog geen locatie heeft gevonden.
Ga je foto's herkennen vanuit de gallery, dan kijkt ObsIdentify (nog) NIET naar de eventuele locatiegegevens in de Exif, maar neemt de huidige locatie. Dat kan dus een verkeerde locatie zijn.

hiskodevries:
Het aantal geuploade identificaties is via https://waarneming.nl/herk_app_stats.php te volgen

GijsB:

--- Citaat van: hiskodevries op augustus 17, 2017, 15:15:46 pm ---Het aantal geuploade identificaties is via https://waarneming.nl/herk_app_stats.php te volgen

--- Einde van citaat ---

Lijkt me niet dat deze aantallen kloppen. Kan me niet voorstellen dat van alle 950 determinaties er vandaag maar 13 zijn gedaan

hiskodevries:
Kloppen precies, de app draait al een tijdje onder een beperkt aantal gebruikers. Het getal geeft weer het aantal identificaties welke via obsmapp zijn verwerkt.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie