Mobiel invoeren > Herkennings app (ObsIdentify)

Problemen melden met ObsIdentify

<< < (41/41)

joostdejong:
Al een paar keer gemerkt dat het gebruik van ObsIdentify de GPS van ObsMapp verstoort. Als ik ObsMapp heb draaien (niet op invoerscherm, dus locatie-service niet actief) en dan ObsIdentify gebruik blijft de laatst gebruikte locatie in ObsMapp als vaste locatie in ObsMapp staan (zendmast-icoon) ObsMapp zoekt pas weer een nieuwe locatie na afsluiten van alle Obs-apps, en dus herstart van de app. Van alles geprobeerd, maar ObsMapp lijkt zonder herstart de locatie-service niet te kunnen aanspreken na het gebruik van ObsIdentify.

ObsMapp 7.20.3
ObsIdentify 0.9.16 (58)
Sony Xperia XZ (F8331) / Android 8.0.0 (NB toestel heeft ook last van de camera-problemen, crash bij zoom of focus)

hiskodevries:
Joost dat probleem kun je makkelijk omzeilen door in obsmapp online herkenning te gebruiken (hoewel ik het probleem niet herken)

heidepiraat:
Hallo,

Op mijn PC heb ik BlueStacks ge´nstalleerd omdat ik geen smartphone heb. De planten, vlinder en zweefvliegen versie van ObsIdentify werken maar de Insecten versie niet. Ik heb deze gedownload van https://apkdownloadforwindows.com/app/org.obsidentify.recognition_i/.

Als ik de app opstart nadat BlueStacks is opgestart (de eerste keer dus) dan gaat het goed totdat ik een foto heb aangewezen om te identificeren. In het volgende scherm kun je dan normaliter diezelfde foto identificeren (ID knop) maar dat gaat mis en de app hangt. Het enige wat je kunt doen is de app afschieten. Start je de app daarna nog een keer op dan knalt deze eruit zonder verdere melding. Je ziet nog wel de afbeelding van het openingsscherm (Gehakkelde Aurelia?) en het versie nummer (0.9.16 (58)).

Ik heb op internet gezocht hoe je een app kunt debuggen maar daarvoor heb je Eclipse nodig. Hiermee heb ik geen ervaring.

Hopelijk herkent iemand dit probleem,

Piet

Alex Kwak:

--- Citaat van: heidepiraat op september 20, 2018, 21:57:13 pm ---Op mijn PC heb ik BlueStacks ge´nstalleerd omdat ik geen smartphone heb. De planten, vlinder en zweefvliegen versie van ObsIdentify werken maar de Insecten versie niet. Ik heb deze gedownload van https://apkdownloadforwindows.com/app/org.obsidentify.recognition_i/.

--- Einde van citaat ---

Ik vrees dat je dan beter op een forum van BlueStacks kunt gaan zoeken naar een antwoord.

hiskodevries:
of je werkt via https://waarneming.nl/obsidentify_to_obs.php

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie