Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Overland birding-adventure West-Africa  (gelezen 418 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Bart van Hoogstraten

  • Betatest Herkenningsapp
  • *
  • Offline Offline
  • Berichten: 12073
Overland birding-adventure West-Africa
« Gepost op: november 12, 2015, 20:12:36 pm »

Om geld in te zamelen voor een landbouwproject in MauritaniŽ rij ik aanstaande januari vanuit Marrakech (Marokko) naar Gambia en weer terug (De route heb ik al 5x gereden. Mijn partner die de logistiek doet is de tel kwijt > meer dan 50x). De 19-daagse reis van 3000 km is afgestemd op vogelaars, natuurgenieters algemeen en op natuur-fotografen. Maar cultuurproevers komen ook aan hun trekken! Target is 300 vogelsoorten (soms lukt dat, soms niet) maar als je nog nooit in West-Afrika bent geweest garandeer ik minstens 150 lifers. Bij de zoektocht naar vogels zijn de bijvangsten in andere soortgroepen ook enorm. Voor het geld hoef je het niet te laten: heen kun je mee voor Ä 1650,- en terug voor Ä 1500,-. De reis is all-in (Heen- en terugvlucht, transport, gidsen, overnachtingen, boottochten, parkentrees. Visum voor MauritaniŽ, inentingen en eten en drinken zijn op eigen kosten). Voor meer informatie of aanmelding ga je naar de website: http://www.bancdarguin.nl/index.php?id=210 , bezoek je ons op onze stand op Sovondag, of stuur je me een PM-etje.

Ik voeg er wel het volgende aan toe:
Op de tientallen aanmeldingen per jaar knapt het gros af op:
A. Ebola: Maar West-Afrika is inmiddels Ebola-vrij.
B. Negatief reisadvies MauritaniŽ: Totale nonsens want we rijden de volledig veilige Atlantische route. Het negatieve advies komt van ambtenaren die nog niet eens weten waar MauritaniŽ ligt. Er zijn problemen bij de grens met Mali maar dat is bijna 1000 km oostwaarts.

Gelogd
Vriendelijke groet! Bart van Hoogstraten

De toekomst van Waarneming is onzeker. Draag bij aan het voortbestaan en betaal gewoon jaarlijks Ä 15,- abonnementskosten!
http://waarneming.nl/donate.php
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.018 seconden met 19 queries.