Hoofdmenu

Rare tekens in topic

Gestart door Margreet Kwh, december 20, 2010, 23:47:02 PM

Vorige topic - Volgende topic

Margreet Kwh

Ik herinner me dat er een keer iemand een oplossing had voor dit probleem van de rare tekens bij het plaatsen van een vraag, zoals hier bij dit topic:
http://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=132877.0.html
Hoe was het ook weer? Er moest iets in je profiel aangepast worden.
met vriendelijke groet, Margreet Kouwenhoven

Jos Welbedacht

Hey Margreet,

Ik meen me te herinneren dat je dit verandert door inderdaad naar profiel te gaan, vervolgens naar profiel wijzigen, --> lay-out voorkeuren, --> daar moet het volgende niet aangevinkt staan: "Gebruik standaard de WYSIWYG-editor bij het plaatsen van berichten".

Vriendelijke groeten,
Jos Welbedacht
Jos Welbedacht, Groningen
I said you could find me where the Nighthawks fly - dEUS: One advice, Space
 

Margreet Kwh

Dank je wel, Jos! Ik ga het doorgeven. :duim:
met vriendelijke groet, Margreet Kouwenhoven

Stijn E.

Citaat van: Jos Welbedacht op december 21, 2010, 00:20:18 AM
Hey Margreet,

Ik meen me te herinneren dat je dit verandert door inderdaad naar profiel te gaan, vervolgens naar profiel wijzigen, --> lay-out voorkeuren, --> daar moet het volgende niet aangevinkt staan: "Gebruik standaard de WYSIWYG-editor bij het plaatsen van berichten".

Vriendelijke groeten,
Jos Welbedacht

Klopt Jos, ik was het toen die jo├║ van het probleem af hielp  :P  ;)
Hartelijke groet, Stijn
      Blog

Margreet Kwh

En indirect hielp je mij toen ook, Stijn :duim:
met vriendelijke groet, Margreet Kouwenhoven

Jos Welbedacht

Ja, ik weet het weer, nogmaals bedankt Stijn! Ik heb er sinds dien geen last meer van :blink: .
Jos Welbedacht, Groningen
I said you could find me where the Nighthawks fly - dEUS: One advice, Space