Multimedia: Film/Video?

Gestart door Lemming, juni 17, 2006, 15:00:50 PM

Vorige topic - Volgende topic

Lemming

Natuurlijk staan natuurwaarnemers erom bekend dat ze vaak met de scope en het fototoestel onderweg zijn, maar met de groeide bereikbaarheid van allerlei digitale videocamera's is het misschien een idee om ook over dit onderwerp discussie mogelijk te maken.

Zelf ben ik professioneel met video-producties bezig en leg ik de natuur in mijn eigen omgeving ook graag vast op beelden. Een onderduikende otter of een groepje meerkoeten met jongen vind ik nu eenmaal erg mooi om te zien met beweging.

Op een ander forum waar ik vaak kom heeft het forum-beheer een stukje code toegevoegd waardoor mensen video's die ze (gratis) hebben geupload naar YouTube ook weergeven in hun reacties. Dat kost de forum-beheerders geen extra bandbreedte en kunnen de discussies toch worden geillustreerd met bewegende beelden.

marcel123

CiteerOp een ander forum waar ik vaak kom heeft het forum-beheer een stukje code toegevoegd waardoor mensen video's die ze (gratis) hebben geupload naar YouTube ook weergeven in hun reacties. Dat kost de forum-beheerders geen extra bandbreedte en kunnen de discussies toch worden geillustreerd met bewegende beelden.
Heb je ook een url van dat forum. Kunnen we zien hoe dat eruit ziet. Kun je ook niet bij Google filmpjes uploaden?