Hoofdmenu

fotosite

Gestart door firecrest, februari 22, 2009, 18:07:24 PM

Vorige topic - Volgende topic

firecrest

Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar een site waar je je foto´s op kan plaatsen. Ik heb al gekeken bij picasa webalbum, het probleem daar was dat je maximaal 1 gigabyte aan foto´s kon plaatsen. Ik heb ook nog gekeken naar www.fotopic.net, maar daarbij was de kwaliteit niet erg goed. Weet iemand misschien een leuke site waarop je veel foto´s kwijt kan en de kwaliteit goed blijft?

Folkert Jan

http://www.google.com/search?q=online+foto...&rlz=1I7SUNA_enen je kunt natuurlijk ook een eigen site maken en een webserver nemen!!

succes :)
"Birding is something we do for enjoyment; so if you enjoy it, you're a good birder. If you enjoy it a lot, you're a great birder." Kenn Kaufman

gr, Folkert Jan Hoogstra

Landelijke Big Day 2016 (Record - 201 soorten)
TOH big day 2014
TOH big day 2013

firecrest

Citeerhttp://www.google.com/search?q=online+foto...&rlz=1I7SUNA_enen je kunt natuurlijk ook een eigen site maken en een webserver nemen!!

succes :)
Ik had al op google gezocht, maar daar kon ik niet zo snel iets vinden. Ik zocht meer naar iemand die misschien goede ervaring heeft met een bepaalde site.

Een eigen site kost helaas geld, ik zoek meer naar een gratis bestaande website.
 


firecrest

Citeerhyves denk ik.
Daar heb ik ook wat foto´s op staan, maar dat is wel erg onoverzichtelijk. Het handige van picasa webalbum is dat je verschillende onderwerpen kan maken. Ook is de kwaliteit van hyves niet heel erg goed volgens mij.

Goyatlah

photobucket.com
Laat deep-linken toe, geen idee hoeveel foto's je kunt plaatsen, maar veel (heb er zelf tot 2007 zo'n 2000 op staan, gebruik het niet meer omdat ik mn eigen webspace heb)
Moi, Dolf

Bezoek ook eens Libellen in Nederland met de enige interaktieve en op foto's gebaseerde libellentabel, veel info en heel veel foto's

redmar_woudstra

groet,
Redmar

Maico Weites

Nadeel van Flickr is dat je 'maar' 100MB aan foto's per maand kunt uploaden en maar 3 mappen hebt. (meer als je ervoor betaald). Foto's zijn er wel goed en het is overzichtelijk. Heb het zelf ook http://flickr.com/photos/maicoweites/   :whistle:  
Maico
Waarnemingen en foto's:
Nederland: https://waarneming.nl/users/15919/
Rest v/d wereld: https://observation.org/users/15919/

firecrest

Dat is dus ongeveer hetzelfde als picasa webalbum. Maar als je veel foto´s maakt en dus ook veel foto´s wil plaatsen, heb je wat meer ruimte nodig. Ik zoek een site waar ik over enkele jaren nog steeds mijn foto´s op kwijt kan, maar het moet natuurlijk wel een beetje overzichtelijk blijven.

Jeroen Nagtegaal

Mag ik vragen waartom je al je foto's op internet wil hebben? Als backup is het toch veel makkelijker om en externe harde schijf aan te schaffen?
Groet, Jeroen Nagtegaal
Moderator subforum Ringen

Een geringde vogel gezien of gevonden.
Meld het hier of mail naar ringonderzoek@gmail.com

Maarten Sluijter

Ik gebruik zelf Google's Picasa, vind het mooi en overzichtelijk.
Link; http://picasaweb.google.nl/Maarten1994
.

Goyatlah

Als je meer ruimte nodig hebt, kun je natuurlijk meer accounts openen. Maar inderdaad, waarom zoveel op het web gooien, denk je dan dat er nog iemand naar kijkt?
Moi, Dolf

Bezoek ook eens Libellen in Nederland met de enige interaktieve en op foto's gebaseerde libellentabel, veel info en heel veel foto's

michel91

kijk anders ook is op webshots of pbase

succes ;)
Kijk ook is op mijn site, www.uilen.info, er komt een nieuwe versie!

vuurvlinder

#13
Ik vind Hyves juist prima! Je kan er zoveel albums aanmaken als je wil en tot 500 mb per maand uploaden. Ik heb er nu 753 foto's op staan in 15 albums en 4 publieke Hyves.
Met vriendelijke groet, Astrid Landsaat.

firecrest

CiteerMag ik vragen waartom je al je foto's op internet wil hebben? Als backup is het toch veel makkelijker om en externe harde schijf aan te schaffen?
Het is niet als backup bedoeld, maar om mijn foto´s aan anderen te laten zien.

firecrest

CiteerIk vind Hyves juist prima! Je kan er zoveel albums aanmaken als je wil en tot 500 mb per maand uploaden. Ik heb er nu 753 foto's op staan in 15 albums en 4 publieke Hyves.
Ik blijf er toch bij dat hyves onoverzichtelijk is. Zelf heb ik nog niet uitgevonden dat je verschillende albums kan maken. Hyves is ook meer een ´vriendschapzoeksite´ en geen echte fotosite, waardoor de kwaliteit volgens mij niet heel goed is.  

firecrest

CiteerIk gebruik zelf Google's Picasa, vind het mooi en overzichtelijk.
Link; http://picasaweb.google.nl/Maarten1994
Met picasa weblog bedoel ik Google´s picasa. Het is inderdaad overzichtelijk, maar het probleem is dat ik mijn foto´s van nu en van in de toekomst graag op 1 site wil hebben. Met picasa weblog is daar niet voldoende ruimte voor, behalve als je extra ruimte koopt. Maar ik hoop dat er ook gratis fotosite´s zijn.

firecrest

CiteerAls je meer ruimte nodig hebt, kun je natuurlijk meer accounts openen. Maar inderdaad, waarom zoveel op het web gooien, denk je dan dat er nog iemand naar kijkt?
Ik wil graag een fotosite waarop ik de mooiste foto´s van mijn reizen kwijt kan. Stel dat dit 100 tot 150 foto´s per reis zijn en je gaat 1 tot 2 keer per jaar op reis, dan heb je na enkele jaren niet genoeg ruimte meer.  

firecrest

Citeerkijk anders ook is op webshots of pbase

succes ;)
PBase zag er heel goed uit, totdat ik het derde punt zag:

   * It costs nothing to create a PBase account and try it out.
   * Trial accounts are limited to 10 Megabytes of storage space.
   * After 30 days from your first upload, you will no longer be able to upload, and your  photos may be removed.
   * Photos and galleries from trial accounts will not show up in common areas of PBase such as recent galleries, random photos, popular galleries, the world and camera database.
   * Direct image linking is only available to paid subscribers

michel91

ah ok, dat wist ik niet, sorry :whistle:  
Kijk ook is op mijn site, www.uilen.info, er komt een nieuwe versie!

GijsB

zelf heb ik voor de door mij gemaakte plaatjes (geen foto's) altijd photobucket gemaakt.
Hier ben ik altijd erg tevreden over
Gijs

wijnands

photobucket is simpel, zit wat veel reclame op maar op zich goed. Zelf heb ik een betaalde flickr account en daar ben ik zeer tevreden over. Kost me 18 euro per jaar en dan heb ik onbeperkt ruimte en een fijne website met een leuke internationale gemeenschap.
Groeten,
Jeroen Wijnands

Michael Schaper

Ik post wel eens op www.deviantart.com
Prima site. Je kunt er ook zien hoe de foto is gemaakt. Ik bedoel, welke camera, lens en met welke instellingen. Dit staat rechts in de kolom. voorbeeld: http://htdcam81.deviantart.com/art/the-yellow-one-136049498

Weet iemand nog een site waar deze informatie te zien is?

gardensafari

Citaat van: firecrest op maart 01, 2009, 13:12:08 PM
CiteerMag ik vragen waartom je al je foto's op internet wil hebben? Als backup is het toch veel makkelijker om en externe harde schijf aan te schaffen?
Het is niet als backup bedoeld, maar om mijn foto´s aan anderen te laten zien.

Voor weinig geld koop je je eigen website. Je kiest een naam en zoekt een hosting company. Zie bijvoorbeeld: powweb.com. Je hoeft verder niets te programmeren, maar installeert (volledig automatisch!) een album-programma (Coppermine bijvoorbeeld). Het kost echt geen enkele moeite en powweb.com (maar dat is een voorbeeld, er zijn er meer) biedt onbeperkte opslagruimte aan. Kun je nog jaren mee vooruit! Heb je voor heel weinig geld meteen een chique e-mailadres. Kun je ook nog 100 of meer familieleden e.d. gelukkig mee maken.
Groetjes,

Hans Arentsen
www.gardensafari.nl

Hoezo geen idealen? Ik wil een heleboel mensen verbeteren.