Boekendagen bij winkel Vogelbescherming

Gestart door vbn, februari 20, 2009, 10:51:30 AM

Vorige topic - Volgende topic

vbn

Boekendagen bij winkel Vogelbescherming

Zeist -  19 februari 2009

De winkel van Vogelbescherming Nederland organiseert op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart a.s. samen met KNNV Uitgeverij de speciale Boekendagen. Deze dagen staan in het teken van het thema van de Boekenweek 2009 'TJIELP, TJIELP – De literaire ZOO'. In de winkel zijn extra veel vogelboeken te vinden, er is een tweedehands boekenbeurs én tal van schrijvers geven lezingen.


Het thema 'Tjielp Tjielp' nodigt uit tot het lezen van vogelboeken. Daarom is er in de winkel van Vogelbescherming in Zeist op 13 en 14 maart a.s. een extra groot assortiment vogelboeken te vinden. Er is een heuse nieuwe en tweedehands hands boekenbeurs en er zijn tal van stands. Ook zullen een aantal bekende schrijvers een lezing geven en hun boeken signeren. In de hal is de tentoonstelling 'De Kluten van Breebaard' van Erik van Ommen te zien.

Met de opbrengt van de tweedehands boekenbeurs worden vogelgidsen voor landen in Afrika ontwikkeld, in de lokale taal. Een goede vogelgids is hét basisinstrument voor kennis en draagvlak voor vogel- en natuurbescherming. Voor wereldwijde vogelbescherming zijn veldgidsen in lokale talen onmisbaar. Heeft u nog tweedehands boeken over vogels over en wilt u Vogelbescherming helpen bij haar werk in Afrika? U kunt uw boeken nog inleveren tot 12 maart bij Vogelbescherming in Zeist.

Kom dus op 13 of 14 maart a.s. langs in de winkel van Vogelbescherming en duik in de boeken! De winkel is geopend op vrijdag 13 maart van 10 tot 17 en op zaterdag 14 maart van 10 tot 16. De winkel van Vogelbescherming is gevestigd aan de Boulevard 12 in Zeist.
Vogelbescherming Nederland