Nachtvlinderboeken te koop!

Gestart door Northwinds, mei 06, 2006, 16:49:15 PM

Vorige topic - Volgende topic

Northwinds

Heb van de serie Noctuidae Europaeae , luxe ingebonden boeken die de Europese Noctuide afbeelden en bespreken, 4 delen te koop.

Deel 1 en deel 2 : Noctuinae I en II
Deel 6 en deel 7 : Cuculliinae I en II

De nieuwprijs was 109 of 105 euro per deel. (te controleren bij Vermandel, Literatuur/series) (totale nieuwprijs was 424 euro)

De boeken zijn luxe ingebonden op hoogwaardig papier en met stofomslag.
Ze zijn in zeer goede staat.

Boeken mogen weg tegen elk aannemelijk bod.

Peter

acherontia

#1
Beste Peter,

Dit soort boeken zijn nogal specialistisch en wellicht kan je die beter te koop aanbieden via de sectie ter Haar van de NEV... omdat daar de doelgroep voor dit soort boeken rondhangt... Zelf heb ik de serie voor zover inmiddels gepubliceerd en zou ik ze nooit wegdoen......


Groeten,

Jeroen

Northwinds

#2
Jeroen,
Bedankt voor je advies!
Ben zelf lid van het NEV, maar de laatste jaren "slapend lid" :) en geen lid meer van een aparte sectie.
Kom door tijdgebrek amper meer aan vlinderen toe, vind het daarom wel leuk om af en toen tussen het werk door even hier op het forum rond te hangen.

Heeft de sectie Ter Haar een eigen website? Via de NEV site kom ik daar niet helemaal uit. Via welke weg kan ik de boeken aanbieden?

Heb wel getwijfeld of ik deze (zeer mooie) boeken weg zou doen, maar moet wat prioriteiten stellen en kan het geld goed gebruiken.

Gr.
Peter

vlindersdigitaal

Ik vind de boeken wel intresant.. maar als ik de nieuw prijs hoor, en dan bedenk wat ze tweedehands gaan kosten (ongeveer) vind ik het nog veel te duur (onbetaalbaar) voor mij. Helaas..  :unsure:  
Foto Gallery Mariƫlle Reijnierse Mijn foto gallery over de natuur

fungi_nl

#4
CiteerDit soort boeken zijn nogal specialistisch en wellicht kan je die beter te koop aanbieden via de sectie ter Haar van de NEV... omdat daar de doelgroep voor dit soort boeken rondhangt...

Vergeet niet het spreekwoord "niet geschoten is altijd mis". Wellicht had er iemand rond kunnen lopen die interesse en de financien heeft. ;)

Ben je de boeken inmiddels kwijt? (ik doe alleen paddestoelen, dus zelf geen interesse. Helaas)