Hoofdmenu

Een saxifraga?

Gestart door aabckoos, augustus 12, 2008, 10:37:17 AM

Vorige topic - Volgende topic

aabckoos

Wie weet de naam....?
Hartelijke groet,
Koos

aabckoos

nog een foto
Hartelijke groet,
Koos

Datura

Ik denk aan bokjessteenbreek - Saxifraga hirculus maar heb hier geen goede flora bij de hand.
Natuurlijke groeten van
Kim Lotterman

Crossbill guides

aabckoos

Zou best eens kunnen!

Dank, Koos
Hartelijke groet,
Koos

laatvlieger

Hoi Koos,

Misschien is het wel leuk om deze waarnemingen ook in te voeren op Observatio.eu? Daar kunnen nu ook buitenlandse waarnemingen worden ingevoerd.

Mochten er soorten nog ontbreken in de database (in dit geval heel goed mogelijk), dan kun je missende soorten eerst hier melden, dan voegen wij ze toe:
http://forum.waarneming.nl/forum/index.php?showtopic=55244

Groet,

Wouter Teunissen


Mijn Weblog: http://birdboredom.blogspot.com/

aabckoos

Dat is zeker leuk Wouter, maar dan kan ik bezig blijven. Alleen al in NO-Groenland tientallen aparte soorten. Maar ik zal die site eens bekijken...

Groeten
Koos
Hartelijke groet,
Koos

laatvlieger

#6
CiteerDat is zeker leuk Wouter, maar dan kan ik bezig blijven. Alleen al in NO-Groenland tientallen aparte soorten. Maar ik zal die site eens bekijken...

Groeten
Koos
Dat is toch mooi! http://observatio.eu/index.php is de spinn-off van waarneming.nl Mocht je besluiten je waarnemingen daar in te voeren, dan kunnen anderen er ook van genieten en je bouwt zelf een mooi foto-archief op. Net zoals in Waarneming.nl. Ook de mensen hier op het forum kunnen dan makkelijker jouw foto's terugvinden als ze er nog een keer naar willen kijken. Om die foto's hier op het forum terug te zoeken is vele malen lastiger. Verder zal het vast ook zo zijn dat van een aantal van die soorten ook maar weinig foto's op het internet aanwezig zijn, dus wat dat betreft is het ook interessant, zeker omdat je leuke foto's hebt.

En ik hoop natuurlijk ook van harte dat je bezig blijft  ;) haha
Groet,

Wouter Teunissen


Mijn Weblog: http://birdboredom.blogspot.com/