eieren van vissen

Gestart door arnoud.b.vandenberg, januari 29, 2024, 14:01:39 PM

Vorige topic - Volgende topic

arnoud.b.vandenberg

Bij veel groepen komen vondsten van dode dieren niet in de profielsoortenlijsten maar onder meer weekdieren zijn daar een uitzondering op (aangespoelde schelpen/etc worden wel in profielsoortenlijsten vermeld). Aangespoelde eieren van vissen worden daarentegen niet op een consistente manier behandeld: bij veel waarnemers komen ze wel in de profielsoortenlijst maar bij anderen niet.

Om terugvinden van eigen waarnemingen van eieren van roggen en haaien te vergemakkelijken, zou ik ze ook liefst opgenomen zien in mijn profielsoortenlijst; daar is het makkelijker zoeken dan onder waarnemingen waar je ze alleen kunt vinden als je op soortnaam zoekt. Hoe is dat te recht te zetten?

hiskodevries

CiteerAangespoelde eieren van vissen worden daarentegen niet op een consistente manier behandeld: bij veel waarnemers komen ze wel in de profielsoortenlijst maar bij anderen niet.
voorbeelden svp met links ?
Een soort hoeft niet perse in soorten gezien terug te vinden te zijn om toch de waarnemingen te vinden natuurlijk
in je eigen waarnemingen kun je op allerlei manieren zoeken. https://waarneming.nl/users/65133/observations/?date_after=2023-01-01&date_before=2024-12-31&species_group=&rarity=&search=rog&advanced=on&species=&sex=&country_division=&life_stage=EGG&activity=&method=&validation_status=
Arnout, je weet dat je met jou email adres 3 accounts hebt, stuur even een verzoek naar info@waarneming.nl om die samen te voegen.
Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0