Hoofdmenu

Waarnemingen kwijt

Gestart door nhdejong, juli 05, 2023, 15:57:08 PM

Vorige topic - Volgende topic

nhdejong

Beste mensen,

Natuurlijk weet ik dat jullie hard bezig zijn aan het nog verder verbeteren van deze toch al prachtige site, maar vanmorgen voerde ik zowel een Grote Weerschijnvlinder als een Vliegend Hert in, maar nu kan ik beide waarnemingen niet meer terugvinden in mijn overzichten. Niet in het overzicht op Waarneming.nl en ook niet in mijn overzicht op Observation.org. Ik zocht daar omdat de locatie van mijn waarneming vlakbij Duitsland is.

Heeft dit te maken met de recente ontwikkelingen of is er iets anders aan de hand? Of moet ik gewoon wat meer geduld hebben en verschijnen ze pas na een aantal uren in mijn overzicht? Ik heb al een aantal uren gewacht, eerlijk gezegd...

Ik hoor het graag!
Smiles,
Klaas

lukasverboom

Hmm, raar... dit is het gebied waar de waarneming in valt, maar er gaat iets mis. Wellicht heeft het te maken met het feit dat het vlakbij de grens ligt, en is er bijvoorbeeld een Duits gebied wat overlapt, of zijn de grenzen niet goed ingetekend
Groet,
Lukas

Marien bioloog
Favoriete groepen: korstmossen, mossen, schelpen, vleermuizen, mariene dingen.

Korstmossen in de tuin? https://forum.waarneming.nl/index.php/topic,464730.0.html

marcel234

Ze staan wel in je profiel, maar wel met een zeer opvallende gebiedsnaam. Is ongetwijfeld een grensgeval. https://observation.org/users/165/observations/?

Matthijs Molenaar

Zie ook: https://forum.waarneming.nl/index.php/topic,504587.0.html. Lijkt me hier ook het geval te zijn, hier wordt aan gewerkt  :blink:
Met vriendelijke groet,
Matthijs Molenaar.

Levenslijst Waarneming.nl

When nothing goes right, go left (Martha Cecilia)

hiskodevries

Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0