Community / Ranglijst soorten

Gestart door WijnandvB, mei 02, 2023, 07:12:28 AM

Vorige topic - Volgende topic

WijnandvB

Goedemorgen.
In deze ranglijst heb ik gezocht naar een fotomaat van mij: Peter Teune. Ik zie zijn naam niet in de Waarnemerslijst staan. Kan het zijn dat de naam ontbreekt?

Verder zie ik dat er een zoekfunctie is op jaren, soortgroepen en provincies maar niet op deelnemers. Is daartoe een mogelijkheid?

Met vriendelijke groeten, Wijnand van Buuren.

Jan Mudde

Hallo Wijnand,

Ja het kan goed zijn dat de naam die je zoekt ontbreekt. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Onder andere maar niet uitsluitend; de persoon gebruikt een pseudoniem, de persoon heeft geen toestemming gegeven om zijn gegevens in allerlei lijsten te publiceren, de persoon is in het geheel niet actief op waarneming.nl.

De "zoekfunctie" op deelnemers is idd het zoeken op gebruikersnaam. Vervolgens klik je op de gevonden gebruikersnaam en dan kom je op het "openbare profiel" van die gebruiker. daar kun je van alles en nog wat bekijken.

Zie dit voorbeeld https://waarneming.nl/users/50310/

Ik hoop dat je uit de voeten kunt met dit antwoord


Grtz, Jan
Jan Mudde

"Gutta cavat lapidem non vi sed saepe cadendo" (Ovidius)

Favoriete soortgroepen; Korstmossen, Nachtvlinders, Vogels en verder eigenlijk zeer breed natuurgeïnteresseerd. https://waarneming.nl/users/50310/observations/?advanced=on

WijnandvB

Dag Jan.
Bedankt voor je snelle reactie. Ik zal navragen of hij geen toestemming heeft gegeven om z'n naam in lijsten op te nemen. Hij gebruikt geen pseudoniem en hij heeft een account (nu 1945 soorten volgens z'n profiel).

Mvrgr, Wijnand.

hiskodevries

Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0