Hoofdmenu

Arjen Drost

Gestart door Weia, januari 05, 2023, 23:56:02 PM

Vorige topic - Volgende topic

Weia

Hierboven zie je een topic over de beste libellengebieden, gestart en vooral bijgehouden door Arjen Drost. Ik vernam net dat hij gisteren overleden is... Libellenkenner, maar vooral verzot op de poolgebieden. Hij heeft daar enorm veel mooie foto's gemaakt.

Hier een in memoriam: https://www.natuurfotografie.nl/in-memoriam-arjen-drost/?fbclid=IwAR1CwGNyMzoqrw44vOdGPgmIR7xZaJq7jwJ1Y3Z6U_l2iKpYfv_ze3nu4v4
Groeten, Weia
rode bosmieren: https://forum.waarneming.nl/index.php/topic,342651.0.html
pagina over variatie bij een paar lastige libellensoorten: www.at-a-lanta.nl/weia/LibellenVariatie.html
motmugjes van foto determineren: http://www.at-a-lanta.nl/weia/Motmuggen.html
familie motmuggen systematisch http://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=378882.0

JohanvantBosch

Ik hoorde gisteren ook dit droevige nieuws en dat kwam toch behoorlijk binnen. Ik ben Arjen best vaak tegengekomen  en heb ook een keer een tripje op een boot gemaakt waar hij als begeleider mee was. Echt een super aardige vent. Ik wist niet dat hij ziek was. Heel verdrietig. Wel heel fijn dat hij tot het laatst met zijn passie bezig heeft kunnen zijn.

Het is trouwens een heel mooi in memoriam waar Weia naar linkt.

Es en Faz

Potver..... We zijn Arjen tweemaal in het veld tegengekomen, eenmaal op de "Oostelijke vlonder" en eenmaal tijdens een Donkere waterjuffer excursie. Hierna hebben we nog af en toe contact gehad via Facebook, helaas is dat contact verloren gegaan nadat wij gestopt waren met FB en hadden wij er ook geen idee van dat Arjen ziek was. Zijn indrukwekkende postuur zal een ieder die hem ooit ontmoet heeft voor altijd bijblijven, een echte grote vriendelijke reus. Rust zacht Arjen...
Groetjes Es & Faz
Onze webstek: http://www.macromia.nl
Heidelibellen Determinatie Sleutel: http://macromia.nl/Info-contacts-links/determinatie.html

vuurvlinder

Jee, ik ben hier lang niet meer geweest en lees het nu pas. Ik heb hem een paar keer ontmoet tijdens excursies en hij heeft eens een lezing gegeven voor onze IVN afdeling. Zo jong nog, ik schrik er van.
Met vriendelijke groet, Astrid Landsaat.