Vacature Landschap Noord-Holland: Projectmedewerker cultuur- en natuurinrichting

Gestart door Jurgen Rotteveel, februari 07, 2022, 12:14:19 PM

Vorige topic - Volgende topic

Jurgen Rotteveel

Landschap Noord-Holland heeft een vacature voor een projectmedewerker cultuur- en natuurinrichting, zie onderstaande tekst en de volgende link: https://www.landschapnoordholland.nl/vacature-projectmedewerker-cultuur-en-natuurinrichting

Vacature Projectmedewerker cultuur- en natuurinrichting (32 uur)

In de openbare ruimte van Noord-Holland spelen actuele thema's als behoud en versterking van de biodiversiteit en landschappelijke kwaliteit en de inrichting van nieuwe natuurgebieden. Bij Natuurlijke Zaken voeren we steeds meer opdrachten uit voor die openbare ruimte en daarom zoeken we versterking van ons team. Ben jij die talentvolle cultuur- en natuurtechnieker met passie voor natuur en cultuurhistorie? Wil jij je graag inzetten voor een mooier Noord-Holland? En wil jij je kennis en ervaringen inzetten om de natuur in Noord-Holland te verbeteren en vorm te geven aan het landschap? Lees dan vooral verder!

Over Natuurlijke Zaken


Wij zijn Natuurlijke Zaken, de zakelijke dienstverlening van stichting Landschap Noord-Holland. Ons team bestaat uit ecologen, landschapsarchitecten, cultuurtechnici en groenbeheerders en is daarmee het meest complete groene advies- en uitvoeringsbureau in Noord-Holland.

Wat ga je doen?

Samen met projectleiders en projectmedewerkers werk je aan de uitvoering van kleine en grote projecten op het gebied van de ontwikkeling en realisatie  van cultuur- en natuurprojecten. Je denkt mee over de meest optimale inrichting van gebieden, met als doel verbetering en versterking van  natuur en landschap. Je vertaalt ontwerpen naar werkbeschrijvingen en  bestekken en jee vraagt vergunningen aan. Daarnaast doe je de werkvoorbereiding van het project. Je houdt toezicht op de uitvoering van werkzaamheden en je schakelt makkelijk met aannemers. Je verwerkt projectinformatie tot leesbare rapportages. Je voert zelfstandig kleine projecten uit en assisteert collega's bij de uitvoering van diverse werkzaamheden. Ook onderhoud je contact met opdrachtgevers en klanten.

Wie ben jij?

Je bent toegankelijk en schakelt makkelijk met mensen die bij onze projecten zijn betrokken. Je hebt kennis van cultuur- en natuurinrichting. Je beschikt over een afgeronde HBO -opleiding Management van de Leefomgeving of Tuin- en Landschapsinrichting met als specialisatie technisch ontwerp en werkvoorbereiding. Je hebt bij voorkeur al enige jaren praktische werkervaring in de uitvoering van projecten op het gebied van cultuur- en natuurinrichting. Je hebt affiniteit met cultuurhistorie of je bent bereid je daarin te verdiepen. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en een echte doorpakker. Je bent gewend te werken met programma's als Autocad en GIS. Je kunt goed plannen en organiseren en schrijven Is voor jou geen probleem.

Wat bieden wij?

We bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, waarin je je volop kunt ontwikkelen binnen je eigen vak- en interessegebied. We werken vanuit een fantastische moderne werkplek in een 100% duurzaam kantoorpand in Heiloo. De functie is ingeschaald in functieschaal 6 conform cao Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen. Het salaris bedraagt circa € 2.958,- tot € 3.815,- bij een fulltime dienstverband van 37 uur.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur ons dan uiterlijk 20 februari 2022 jouw motivatie en cv.
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Frank Visbeen, hoofd afdeling Onderzoek & Advies, 06 33 31 95 29.