Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Op zoek naar een Nikon Prostaff 7s voor vogelaar met beperking  (gelezen 901 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Timo Roeke

  • Member
  • Offline Offline
  • Berichten: 2164
  • Admingroep: Vogels
Op zoek naar een Nikon Prostaff 7s voor vogelaar met beperking
« Gepost op: juni 09, 2020, 14:49:25 pm »

Via de mail kregen we net het volgende bericht:

Beste,

Ik ben bezig met een nieuw televisie programma waarbij mensen met een beperking geholpen worden. Een uitvinder gaat voor ze aan de slag om iets te maken wat hun leven kan verbeteren of totaal veranderen.

Een van de verhalen gaat over een fanatiek vogelaar. Helaas is het door zijn spierziekte niet mogelijk om zijn camera en verrekijker snel te bedienen. Hierdoor zijn de vogels vaak al letterlijk gevlogen. Gelukkig is de uitvinder goed op weg om iets te maken waardoor hij dit straks wel kan. Een belangrijk punt is dat de uitvinding passend wordt gemaakt op het apparatuur dat wordt gebruikt.

Ik ben daarom opzoek naar een Nikon Prostaff 7s verrekijker die onze uitvinder voor ongeveer 7 weken kan gebruiken om zijn uitvinding passend te maken op dit model. Nu zit ik zelf helemaal niet in de vogelwereld en vandaar deze mail of jullie ons misschien kunnen helpen. Wellicht is er iemand in jullie community die zon verrekijker, of een vergelijkbaar model, heeft en deze aan ons wil uitlenen/ verhuren. Of is er iemand die een anders adresje weet waar wij hiervoor terecht kunnen.

De uitvinder gaat verder niks met de verrekijker zelf doen. Het is alleen dat hij kan testen of zijn uitvinding werkt bij dit type verrekijker.

Hopelijk kunnen jullie ons hierbij helpen of wellicht dat jullie iemand weten die ons verder kan helpen!

Vriendelijke groeten,

------------------

Graag contact met mij via een PM als je kan helpen.
Gelogd
Projectleider Waarneming/Observation.

Download onze apps:
ObsMapp - iObs
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.061 seconden met 20 queries.