Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Vacature (geo)hydroloog bij de provincie Fryslân  (gelezen 862 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Gerben Mensink

  • Member
  • Offline Offline
  • Berichten: 603
    • http://waarneming.nl/user/view/8582
Vacature (geo)hydroloog bij de provincie Fryslân
« Gepost op: mei 20, 2020, 14:27:28 pm »

De provincie Fryslân heeft een vacature voor een (geo)hydroloog.

Binnen het team water geef je hydrologische adviezen ten behoeve van vergunningverlening voor grondwateronttrekkingen (inclusief drinkwaterwinningen) en voor Warmte Koude Opslag (WKO). Daarnaast adviseer je over vergunningen voor zandwinningen, mijnbouwactiviteiten (zout- en gaswinning) en grootschalige infrastructurele projecten, zoals aanleg aquaducten, tunnels, sluizen, windmolenparken etc. Je hebt een belangrijke adviesfunctie ten aanzien van zowel de landelijke als Friese aanpak klimaatadaptatie, bedoeld om onze provincie in 2050 klimaatbestendig te maken.

Verder werk je mee aan de Friese klimaatatlas in het kader van het Fries Bestuursakkoord Waterketen (FBWK). Door samen te werken met Wetterskip Fryslân en de Friese gemeenten kunnen kansen worden benut, die de klimaatverandering met zich meebrengt en de provincie Fryslân beter bestand maken tegen hevige regenbuien, periodes van droogte en hitte en de gevolgen van een mogelijke overstroming.

Voor meer informatie en mogelijkheid om te reageren zie de bijlage of de volgende link: http://www.tangram-tis.nl/10083/Vacatures/10083-02S0002ZGP/Vacature-Vacature%3A-%28Geo%29hydroloog-met-een-integrale-blik?location=2#top

Gelogd
groet,
Gerben Mensink
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.058 seconden met 19 queries.