Help een student met afstuderen

Gestart door carin-h, maart 10, 2020, 15:52:26 PM

Vorige topic - Volgende topic

carin-h

Beste iedereen,

Voor mijn studie ben ik bezig met een afstudeeropdracht. Voor mijn opdracht wil ik graag meer te weten komen over bezoekers van natuurgebieden. Hiervoor heb ik een enquête gemaakt. Het zou mij enorm helpen als jullie de enquête zouden invullen.

Via de volgende link zijn de vragen te beantwoorden:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyix1xFlt1wrzC3osc3B290aD3coh5n6rpykK2ztPprq1f2Q/viewform

Ben jij de gene die het heeft ingevuld? Ik ben je enorm dankbaar!

Met vriendelijke groet,
Carin


tekenaar

Ik moet zeggen dat ik erg melig wordt bij het lezen van vragen als "wat hoop je te bereiken met het bezoeken van natuur". Of "Wat is voor jou onmisbare informatie tijdens een bezoek aan een natuurgebied?"

Hoezo onmisbare informatie? Ik begon te schrijven informatieborden staan meestal hinderlijk in de weg als onnatuurlijke elementen in het landschap en ontnemen mij een stuk broodwinning (als natuurgids). Maar ik ben bang dat je dit soort antwoorden niet echt kunt verwerken/vergelijken met anderen en ben halverwege opgehouden met het invullen. Sorry.

Ken je de "Eurobarometer attitudes of Europeans to biodiversity?"
Paul Veenvliet
dieren en planten tekeningen: https://paulveenvliet.art/
excursies in Slovenie: https://www.slovenia-nature-guide.si/

ruut

Carin, ik wens je succes met je werk ;)
Benieuwd naar je bevindingen, dus graag delen, desnoods aan deelnemers alleen :rolleye:
Groet, ruut

jeroen vinke

Succes! Ik vind het niet zulke gekke vragen hoor :duim:
Met vriendelijke groet,

Jeroen Vinke

carin-h

Hi!

Tekenaar, je antwoorden zijn zeker wel van waarde voor mijn onderzoek. Van mijn tot nu toe 13 antwoorden op het formulier zie ik dat nog iemand dezelfde mening deelt maar er zijn ook mensen die het juist prettig vinden om te weten welke route zij moeten lopen, dat er honden bijvoorbeeld los mogen lopen of dat een gebied geschikt is voor gehandicapte mensen. Wie weet maak ik wel een oplossing waardoor de 'vervelende' informatieborden uiteindelijk niet meer nodig zijn  ;) Eurobarometer attitudes en Europeans to biodiversity kende ik nog niet. Bedankt, wellicht komt dit nog wel van pas tijdens mijn onderzoek!

Ruut en Jeroen, bedankt! Wanneer ik genoeg informatie heb verzameld zal ik het zeker delen! Leuk dat er interesse naar is.  ;D

Groet,
Carin


tekenaar

heb het alsnog ingevult, alleen niet anoniem. Het probleem is dat veel vragen zo open zijn, dat ik veel verschillende antwoorden kan geven, die allemaal kloppen maar niet allemaal voor ieder bezoek aan een natuurgebied gelden.

Wat ik eigenlijk mis, is ene kleine inleiding: wie ben jij, wat maakt het voor jou zo interessant wat natuurliefhebbers vinden/denken en waar kunnen we later de uitkomsten van jou onderzoek terugvinden?
Paul Veenvliet
dieren en planten tekeningen: https://paulveenvliet.art/
excursies in Slovenie: https://www.slovenia-nature-guide.si/

carin-h

Tekenaar, bedankt voor het invullen! Ik heb je een email gestuurd met wat achtergrondinformatie.

De resultaten zal ik uiteindelijk hier in de reacties delen wanneer ik genoeg informatie verzameld heb en dit heb samengevat.