Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: groepssamenstelling invoeren?  (gelezen 639 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

annelies vriens

  • Member
  • Offline Offline
  • Berichten: 1974
groepssamenstelling invoeren?
« Gepost op: januari 08, 2020, 21:17:47 pm »

Goedenavond,
Op de oude site kon ik altijd de groepssamenstelling invoeren, via de nieuwe site zie ik deze mogelijkheid niet. Gaat dit binnenkort nog veranderen of bestaat het wel maar zie ik het over het hoofd...?
Vriendelijke groet,
Annelies Vriens
Gelogd

hiskodevries

  • Forum beheerder
  • Offline Offline
  • Berichten: 44499
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #1 Gepost op: januari 09, 2020, 08:53:26 am »

Goedenavond,
Op de oude site kon ik altijd de groepssamenstelling invoeren, via de nieuwe site zie ik deze mogelijkheid niet. Gaat dit binnenkort nog veranderen of bestaat het wel maar zie ik het over het hoofd...?
Vriendelijke groet,
Annelies Vriens
Annelies, ja dat is onderhanden
Gelogd
Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0

hiskodevries

  • Forum beheerder
  • Offline Offline
  • Berichten: 44499
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #2 Gepost op: januari 10, 2020, 13:54:07 pm »

bijna klaar
Gelogd
Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0

Rayan Majoor

  • Admins
  • Offline Offline
  • Berichten: 10580
    • LepiSpot
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #3 Gepost op: januari 10, 2020, 13:57:36 pm »

Ah, dat is handig. Miste die optie soms ook wel een beetje (ook al had ik hem pas kort voordat de nieuwe site online kwam ontdekt) :duim:
Gelogd
Mvg Rayan Majoor

Wil je meer zien van mijn uit de hand gelopen hobby, kijk dan eens op www.LepiSpot.nl

hiskodevries

  • Forum beheerder
  • Offline Offline
  • Berichten: 44499
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #4 Gepost op: januari 10, 2020, 15:11:35 pm »

ik denk dat die functie aankomende week wel beschikbaar komt. wederom veel fraaier (en sneller) dan op de oude omgeving
Gelogd
Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0

annelies vriens

  • Member
  • Offline Offline
  • Berichten: 1974
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #5 Gepost op: januari 18, 2020, 23:16:21 pm »

Beste Hisko,
Ik zie nu dat deze functie beschikbaar is gekomen. Nog geen gebruik van gemaakt maar dit zal zeker gaan gebeuren.
Met dank en groet, Annelies Vriens
Gelogd

Johan Bos

  • Member
  • Offline Offline
  • Berichten: 387
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #6 Gepost op: mei 11, 2020, 11:16:34 am »

Groepssamenstelling (nieuwe site) werkt niet; ik kan wel regels ingeven maar na "Bevestig groepssamenstelling" zie ik het niet in de waarneming verschijnen. Een paar keer geprobeerd. (De oude site geeft een foutmelding als ik het daar probeer...)
Gelogd
Groet,
Johan

hiskodevries

  • Forum beheerder
  • Offline Offline
  • Berichten: 44499
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #7 Gepost op: mei 11, 2020, 12:18:49 pm »

Groepssamenstelling (nieuwe site) werkt niet; ik kan wel regels ingeven maar na "Bevestig groepssamenstelling" zie ik het niet in de waarneming verschijnen. Een paar keer geprobeerd. (De oude site geeft een foutmelding als ik het daar probeer...)
https://waarneming.nl/observation/191092570/  :huh: lukt prima
Gelogd
Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0

Johan Bos

  • Member
  • Offline Offline
  • Berichten: 387
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #8 Gepost op: mei 12, 2020, 08:14:22 am »

Groepssamenstelling (nieuwe site) werkt niet; ik kan wel regels ingeven maar na "Bevestig groepssamenstelling" zie ik het niet in de waarneming verschijnen. Een paar keer geprobeerd. (De oude site geeft een foutmelding als ik het daar probeer...)
https://waarneming.nl/observation/191092570/  :huh: lukt prima

Aha, na "Bevestig" moet je ook nog "Bewaar" klikken. Dat was volgens mij op de oude site niet zo, vandaar de verwarring.
Gelogd
Groet,
Johan

Gerrian

  • Admins
  • Offline Offline
  • Berichten: 1100
  • Admingroep: Kevers
    • Mijn website
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #9 Gepost op: mei 12, 2020, 14:02:09 pm »

Op de oude site kon je de groepssamenstelling pas invoeren nadat je de waarneming opgeslagen had (geloof ik, het is al zo lang geleden dat ik dat gedaan heb). Op de nieuwe site kun je het tegelijk met het invoeren doen en daarna sla je de waarneming op. Een grote verbetering ten opzichte van de oude site, vind ik.
Gelogd

hiskodevries

  • Forum beheerder
  • Offline Offline
  • Berichten: 44499
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #10 Gepost op: mei 12, 2020, 15:28:35 pm »

Op de oude site kon je de groepssamenstelling pas invoeren nadat je de waarneming opgeslagen had (geloof ik, het is al zo lang geleden dat ik dat gedaan heb). Op de nieuwe site kun je het tegelijk met het invoeren doen en daarna sla je de waarneming op. Een grote verbetering ten opzichte van de oude site, vind ik.
:duim:
Gelogd
Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0

Johan Bos

  • Member
  • Offline Offline
  • Berichten: 387
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #11 Gepost op: mei 12, 2020, 15:44:32 pm »

Op de oude site kon je de groepssamenstelling pas invoeren nadat je de waarneming opgeslagen had (geloof ik, het is al zo lang geleden dat ik dat gedaan heb). Op de nieuwe site kun je het tegelijk met het invoeren doen en daarna sla je de waarneming op. Een grote verbetering ten opzichte van de oude site, vind ik.
:duim:

Klopt, dat is een verbetering. Maar als je de groepssamenstelling later toevoegt, dan zie je niet dat je iets veranderd hebt (want de groepssamenstelling zie je pas als je er op klikt), en dan is het dus niet duidelijk dat je op "Bewaar" moet klikken. Dat vond ik wel beter op de oude site.
Gelogd
Groet,
Johan

Platbuik

  • Member
  • Offline Offline
  • Berichten: 1326
    • http://waarneming.nl/user/photos/13783
Re: groepssamenstelling invoeren?
« Reactie #12 Gepost op: mei 13, 2020, 08:48:06 am »

Op de oude site hoef je niet op bewaar te drukken; de waarneming wordt meteen aangepast als je op de + of - drukt. :duim:
Gelogd
---88:  A. van Leur (Ūlatbuik)
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.046 seconden met 19 queries.