Stem op waarneming.nl

Gestart door marcel123, januari 09, 2006, 09:53:24 AM

Vorige topic - Volgende topic

marcel123

Als je tijd hebt kijk even op Forum.pagna.nl

en

http://www.fresource.net/forum/list_messages/2355


CiteerHartelijk dank voor uw aanmelding.

Indien uw forum door onze forumtracker automatisch kan worden herkend, zal deze binnen 48 uur op ons FResource-forum zichtbaar zijn via de volgende url:
http://www.fresource.net/forum/list_topics/100


Is dit echter niet het geval, dan kan het ongeveer 3 dagen duren voordat het forum zichtbaar is, omdat wij dan handmatig de gegevens moeten invullen en bijwerken.

Let op!
Indien uw forum, zoals in onze voorwaarden staat vermeld (http://www.fresource.net/forum/faq/7) , niet over de juiste statistieken beschikt (zoals bijvoorbeeld het totaal aantal leden en berichten), of deze zijn niet toegankelijk dan zal uw forum niet worden toegelaten!

Plaatsing voor een beoordeling van het forum betekend niet dat uw forum ook daadwerkelijk wordt geplaatst op een van de forum-Startpagina's!
Dit is afhankelijk van de meningen en beoordelingen van de leden en het FResource-team. Pas bij voldoende positieve reacties zal het forum worden geplaatst.

Er worden géén verdere mededelingen gedaan per e-mail!
Via bovenstaande link kunt u de beoordelingen met betrekking tot uw forum dagelijks volgen. Desgewenst kunnen u en/of uw leden hier ook een reactie plaatsen.


Waarneming.nl http://forum.waarneming.nl/forum/


Omschrijving: Forum waarbij waargenomen vlinders, vogels,paddestoelen gepost en op naam gebracht kunnen worden. Op de bijbehorende website kunnen de gevonden dieren worden geregistreerd zodat verspreidingskaartjes gemaakt kunnen worden.


Met vriendelijke groet,
Het FResource-team.