Vacature boswachter als amusement

Gestart door oeverzwaluw, mei 19, 2017, 17:03:59 PM

Vorige topic - Volgende topic

oeverzwaluw

Als je zin hebt in tenenkrommende televisie kijk dan dit najaar naar "Boswachter Gezocht"

Van de website van Natuurmonumenten https://www.natuurmonumenten.nl/over-natuurmonumenten/pers-en-nieuws/nieuws/boswachter-gezocht:
Droom jij van een baan als boswachter? Meld je dan aan voor het tv-programma 'Boswachter Gezocht', een achtdelige serie die dit najaar door SBS6 wordt uitgezonden.
Veelzijdige baan

In de serie gaan we op zoek naar de beste kandidaat voor de vacature van boswachter op Texel, in een gebied van Natuurmonumenten. De deelnemers worden getest op alle aspecten van deze veelzijdige baan. Dichterbij de natuur kom je niet. Maar boswachter word je niet zomaar. Naast natuurkennis vraagt het ook sociale vaardigheden en specifieke competenties. De kijker krijgt zo een goed beeld van het werk van boswachters en Natuurmonumenten. Daarnaast leert men de kandidaten goed kennen en krijgt men een brede kijk op de prachtige natuur in Nederland.
Opdrachten in 8 natuurgebieden

De kandidaten volbrengen in acht verschillende natuurgebieden telkens twee opdrachten. Degene die naar het oordeel van een jury het slechtst heeft gescoord, valt na afloop van de aflevering af. In de laatste aflevering blijven drie kandidaten over. Uit hun midden kiest de jury de beste kandidaat. Die krijgt de baan als boswachter bij Natuurmonumenten.


Je zult maar een studieschuld hebben van hier tot Tokio en de ambitie hebben om voor een waardeloos salaris drugsafval te moeten opruimen, krijsende kinderen in het gareel te houden en hondenbezitters met een grote bek moeten verbaliseren. Dan zit je echt te wachten op een spelletjesshow om aan een baan te komen....

Groet,

Ricardo

Douwe van der Ploeg

Mogen hondenbezitters nog wel geverbaliseerd worden? Dat is toch niet goed voor het imago? De natuur is van iedereen hoor!  :rolleyes:
Douwe van der Ploeg

jva

Ik snap je cynisme, ik word er ook soms hoorndol van.

Maar ach, als het dan eens tot een prent komt is het gelijk raak.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1627026/medewerker-natuurmonumenten-mishandeld
Jelle