Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Update NDFF Validatieportaal  (gelezen 1511 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Serviceteam NDFF

  • ndff validator
  • Offline Offline
  • Berichten: 124
Update NDFF Validatieportaal
« Gepost op: maart 20, 2018, 10:40:18 am »

Beste validatoren en admins,

Dinsdag 27 maart is het NDFF Validatieportaal tot 14.00 uur niet beschikbaar. Eind vorig jaar zijn wij gestart met de verbeteringsslag van het Validatieportaal. Een aantal verbeteringen zijn in het eerste kwartaal van dit jaar opgepakt en worden tijdens de release op 27 maart doorgevoerd. De aanpassingen omvatten vooral minder klikken om te kunnen goedkeuren en meer informatie over de waarneming direct in het overzicht. Wat er precies is aangepast, staat in onderstaand overzicht;

https://www.ndff.nl/wp-content/uploads/2018/03/Toelichting-verbeteringen-validatieportaal-VP6-7.pdf

Maar het blijft hier niet bij. Dit jaar gaat de NDFF ervoor zorgen dat het Validatieportaal verder verbeterd wordt. Wij gebruiken hiervoor jullie feedback op deze release, maar ook de wensen die jullie eerder al bij ons kenbaar hebben gemaakt. Laurens Sparrius en Baudewijn Odé ondersteunen ons hierbij. Dit betekent dat wij de komende maanden vaker verbeteringen zullen doorvoeren, wij houden jullie hiervan op de hoogte.

Graag horen wij jullie bevindingen. Reageren kan door te mailen naar serviceteamNDFF@natuurloket.nl of gewoon te reageren in dit topic. Als er vragen zijn, schroom niet contact met ons op te nemen. 

Met vriendelijke groet,

Albert Vliegenthart
coördinator validatie NDFF

Gelogd
Met vriendelijke groet,

Serviceteam NDFF
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.048 seconden met 19 queries.