Wij bieden een stageplaats aan in de Biesbosch

Gestart door Thomas van der Es, januari 20, 2016, 10:59:12 AM

Vorige topic - Volgende topic

Thomas van der Es

Stagiair communicatie Biesbosch
 
 
Boswachters Thomas van der Es en Frans Fronik zoeken een stagiair, die kan ondersteunen bij de communicatie over de Biesbosch. Als boswachters hebben ze een krachtig netwerk van lokale, regionale en landelijke media. Ook op social media zijn ze aanwezig, ook in bewegend beeld. Om hen te helpen met het maken van de natuurfilmpjes en andere communicatiemiddelen, zoeken ze een creatieve student. 

Waar is je stageplek?

Locatie van deze stage is de Biesbosch. Het unieke zoetwatergetijdengebied op de grens van Noord-Brabant en Zuid-Holland is rijk aan planten en dieren. De bever, de zeearend en de spindotterbloem zijn iconen van het gebied. Jaarlijks bezoeken bijna 2 miljoen mensen het natuurgebied. Staatsbosbeheer draagt zorg voor het beheer en de bescherming, maar ook voor de beleving van het gebied. Via allerlei media brengen de boswachters van Staatsbosbeheer de Biesbosch dichter bij de bezoekers.

Wie zoekt Staatsbosbeheer?Deze stageplek is voor een creatieve student, die handig is met moderne media. Je wordt de (eind)regisseur en editor van natuurclips. Daarnaast help je mee met het aanvullen van websites over de Biesbosch en het invullen van innovatieve applicaties, zoals routeapps en presentaties voor Touch Tables.

Wat heeft Staatsbosbeheer te bieden?

Staatsbosbeheer biedt geen salaris, maar wel kennis en ervaring om van te leren, veel belevenissen en eventueel een kilometer- of onkostenvergoeding.

Interesse?

Mail dan je cv en een korte motivatie naar boswachter Thomas van der Es, t.es@staatsbosbeheer.nl
Vriendelijke groet,

Thomas van der Es


www.twitter.com/ThomasvanderEs
www.facebook.com/Staatsbosbeheer.Biesbosch
www.boswachtervanderneut.nl