Tekeningen van foto's

Gestart door Vinnie, juli 10, 2007, 14:53:34 PM

Vorige topic - Volgende topic

Vinnie

Hallo allemaal!

Mijn naam is Vincent. Ik hou veel van tekenen. Ik heb een jaar lang illustratie en grafiek op de kunstopleiding Sint Lucas in Gent (België) gestudeerd en nu ben ik voor mezelf bezig. Via een paar andere forums heb ik al enkele bestellingen gekregen om foto's na te tekenen.

Ik ben goed met grijze potloden (combinaties van harde en zachte). Ik vraag per nagetekende foto op A4 formaat 10 euro, inclusief verzendkosten (mits binnen Nederland). Als het formaat per sé groter moet, wordt de prijs natuurlijk ook iets hoger. Het kan van alles zijn: kinderen, volwassenen, portretten, dieren, enz. Het enige wat ik niet teken is naakt- of anderszins immorele foto's.

Dus ben je geïnteresseerd om eens een tekening van je kind/vriend(in)/partner/huisdier, vakantiefoto of iets anders te hebben? Email me dan met een foto die je nagetekend wil hebben. Mijn email adres is vincentnoot@hotmail.com.

Voor voorbeelden van al gemaakte tekeningen kun je eventueel kijken in mijn gallery op http://vinnie1982.deviantart.com/gallery/.

laatvlieger

Leuk idee! Ik zie alleen nog weinig natuurgerelateerde tekeningen op jouw site staan.  
Groet,

Wouter Teunissen


Mijn Weblog: http://birdboredom.blogspot.com/