Veldgids sprinkhanen & krekels KNNV

Gestart door matthijsbroere, mei 09, 2014, 10:45:29 AM

Vorige topic - Volgende topic

matthijsbroere

Heeft iemand misschien nog de Veldgids sprinkhanen & krekels (Kleukers & Krekels) uit de KNNV-serie liggen, waar hij/zij niets meer mee doet? Ik kan het boek alleen nog maar als eBook vinden, maar ik ben op zoek naar een normale versie. Mocht iemand hem kwijt willen, ik heb interesse om hem over te nemen! Wie maakt me blij? :)
Matthijs Broere

dinslage

Pfff ik zoek deze ook al een tijdje maar is volgens mij overal uitverkocht. Weet iemand of en wanneer er een eventuele herdruk komt? Of heeft iemand een tip voor een andere goede veldgids?

Alvast dank,

Erik

SlechtValk

#2
Niet de veldgids, maar de atlas is momenteel zeer voordelig te krijgen bij bol.com: http://www.bol.com/nl/p/de-sprinkhanen-en-krekels-van-nederland-cd/1001004002412789/

Er is wel nog een e-book versie beschikbaar ( http://www.knnvuitgeverij.nl/NL/webwinkel/insecten/0/42594 ) maar ik kan me goed voorstellen dat je liever papier op de boekenplank hebt...

Houd vooral ook bol.com in de gaten, hij wordt soms nog wel eens 2de hands aangeboden: http://www.bol.com/nl/p/sprinkhanen-en-krekels/1001004002134681/ (zo heb ik hem recent kunnen aanschaffen)

Tot slot staat hij hier nog beschikbaar: https://www.jongbloed.nl/boeken/veldgids-sprinkhanen-en-krekels-cd/9789050111935 maar natuurlijk kan het ook zijn dat de voorraadinformatie foutief is.
Met Vriendelijke Groeten,
SlechtValk (a.k.a. Stefan)


Na de paartijd gaan de vogels trekken.

dinslage

Hoi Stefan,

bedankt voor je reactie! Ik heb de winkel gemaild, hopelijk hebben ze hem daar nog. En ja marktplaats en bol houd ik al een tijdje in de gaten.

Nogmaals dank,

Groet Erik

dinslage

Contact gehad met de boekenwinkel en helaas...

gr erik

matthijsbroere

Ha Erik,

Het is mij inmiddels gelukt dankzij een tip, bij boekwinkel Het Uilskuiken. Maar tja, dat was natuurlijk het laatste exemplaar die ik nu heb. Ik heb nog een andere tip gekregen:
Boekhandel Van Kemenade & Hollaers (Ginnekenweg 330, 4835 NL Breda), E-mail : info@kemhol.nl , Tel : 076 5657066. Mogelijk hebben ze hem daar nog. Succes ermee!
Matthijs Broere

dinslage

Heren,

bedankt voor jullie tips! Ik heb het boek inmiddels gekocht bij boekhandel v Kemenade en Hollaers. Het was hun laatste exemplaar dus zij zijn nu ook uitverkocht.

Groet Erik