Vacature bij Zostera; Werken aan o.a. Waarneming.nl

Gestart door Dylan, augustus 26, 2014, 14:08:56 PM

Vorige topic - Volgende topic

Dylan

Zie ook: http://zostera.nl/vacature.html

Vacature: Programmeur

Gezocht: Programmeur voor natuur- en biodiversiteitsapplicatiesWie ben jij?

Jij bent een goede, zelfstandige programmeur, en je hebt affiniteit met natuur. Je wilt die zaken combineren, en werken aan professionele IT-projecten in de natuurbranche.

Je kunt werken in Python, JavaScript en/of PHP, of je werkt nu in een andere taal en je bent bereid om iets nieuws te leren. Ben je bekend met Android en/of iPhone-development, dan zijn we daar ook blij mee. Kennis van PostgreSQL of Unix-systeembeheer is een grote pré.

Absolute voorwaarde is dat je zelfstandig kunt werken, want we hebben geen kantoor. Je werkt vanuit huis, en bent tijdens werktijden bereikbaar voor collegiaal overleg via (voice) chat en mail. Gemiddeld één keer per maand ontmoeten we elkaar op een centrale plek.

Wie zijn wij?

Wij zijn Zostera, een klein IT-bedrijf (3 personen) gespecialiseerd in webapplicaties voor de natuurbranche. Wij werken onder andere aan de bekende website Waarneming.nl en aan onze eigen SaaS-oplossing voor ecologische adviesbureaus. We houden van Open Source.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de mogelijkheid om natuur en IT te combineren. Hierbij heb je veel vrijheid om je eigen werktijden in te richten, en vinden thuiswerken de ideale manier om lange reistijden te voorkomen. Jouw programmatuur wordt door tienduizenden mensen gebruikt om hun hobby of beroep uit te oefenen.


Salaris en werktijden in overleg, mede afhankelijk van jouw wensen en werkervaring. Part-time werken (minimaal 3 dagen) is geen probleem.

Heb je interesse?

Stuur een e-mail naar info@zostera.nl met daarin:

       
  • NAW- en overige contactgegevens
  • korte introductie van jezelf
  • motivatie (wat je aanspreekt in deze baan)
  • je CV of een link naar je LinkedIn-pagina
  • eventueel links naar profielen op GitHub, StackOverflow, Twitter, etc.
  • overige zaken die je het vermelden waard vindt
Dylan Verheul
Mede-oprichter Waarneming.nl