Zeezoogdierenopvangcentrum A Seal Centrum te Stellendam

Gestart door Hans Verdaat, april 29, 2014, 00:14:49 AM

Vorige topic - Volgende topic

Hans Verdaat


Douwe van der Ploeg

Hey Hans,
bedoel je dit als mededeling, als oproep voor steun of als begin van een discussie over het nut van opvang? ;-)
Douwe van der Ploeg

Rob Koelman

#2
Citaat van: Douwe van der Ploeg op april 29, 2014, 00:20:26 AMof als begin van een discussie over het nut van opvang? ;-)

Citaat van een bericht op de website van A Seal:

De nieuwe zeehondencrèche in Stellendam op Goerree-Overvlakkee, waar Lenie 't Hart bij betrokken is, gaat samenwerken met Pieterburen. Dat zei 't Hart maandag in Dit is de Dag. Eerder vertrok de dierenactiviste met ruzie bij Pieterburen.

Het opvangcentrum in Stellendam gaat zich meer richten op het welzijn van de dieren, dan het centrum in Pieterburen, stelde 't Hart. Dat Pieterburen dit niet deed, was voor 't Hart afgelopen februari een reden om op te stappen. Toch betekent het verschil van inzicht tussen de creches niet dat de centra niet samen zullen werken. 'Kerken zijn het toch ook niet altijd met elkaar eens?' aldus de zeehondenmoeder.Kortom, ze gaat gewoon weer verder met 'zielige' zeehondjes pamperen. Net nu iedereen dacht dat dat eindelijk eens afgelopen was... ;)

Rob Koelman
(op persoonlijke titel)
Met vriendelijke groet, Rob

jfbouwmeester

Ik heb mijzelf altijd afgevraagd of de populatie zeehonden zich niet vanzelf zou hebben hersteld. Ook zonder de inbreng van Lenie.

Olieslachtoffers helpen mag natuurlijk altijd.(zijstraatje)

groeten,

Jan Bouwmeester
jfbOUWMEESTER