Nieuw GRATIS digitaal kwartaaltijdschrift over de Limburgse natuur

Gestart door Ellen Luijks, september 21, 2013, 22:02:14 PM

Vorige topic - Volgende topic

Ellen Luijks

Gratis nieuw digitaal kwartaaltijdschrift over de natuur in Limburg

"Wie sjoeën ós Limburg is", dat zou toch iedereen moeten weten. Daarom is er nu een fonkelnieuw digitaal tijdschrift over de natuur in Limburg: Limburg in Beeld. Dit tijdschrift is bedoeld voor iedere (Limburgse) natuurliefhebber!
Limburg in Beeld schenkt aandacht aan de fraaie natuur die in de gehele provincie te vinden is. Pakkende natuurbeelden worden gecombineerd met inhoudelijke bijdragen over de vele natuurgebieden en soorten. Van de sprengenbeken op de Sint Jansberg en het doorstroommoeras in het Kempen~Broek bij Weert tot de orchideeën in de kalkgraslanden van Zuid-Limburg en de vogels in ieders tuin. In het magazine wordt daarnaast aandacht geschonken aan natuurprojecten in uitvoering en opmerkelijke cultuurhistorische elementen die het landschap sieren en hebben vormgegeven. In ieder nummer is een fraaie wandel- of fietsroute opgenomen, evenals  tips voor een leuke dag uit bij een van de natuurorganisaties.

Uniek en gratis
Iedereen kan overal gratis genieten van de natuur. Daarom is Limburg in Beeld ook gratis! Word abonnee en ontvang een toegangscode waarmee u het blad gratis kunt downloaden van de website. Het eerste nummer is op de website te bekijken zonder code. Kortom, Limburg in Beeld is hét magazine voor iedereen meer wil weten over de natuur in Limburg en om de hoek. Kijk voor meer informatie op www.limburg-in-beeld.nl of stuur een mailtje om u aan te melden naar redactie@natuurportret.nl[/size]
Groetjes

Ellen