Hoofdmenu

Bultrug

Gestart door EH van Stigt Thans, mei 16, 2007, 12:14:25 PM

Vorige topic - Volgende topic

EH van Stigt Thans

Weet iemand of de Bultrug op dit moment nog aanwezig is in het Marsdiep?

JohanvantBosch

http://waarneming.nl/?pref_groep=2

te zien aan de meldingen wordt hij niet meer gezien....

EH van Stigt Thans

dat snap ik, maar dat zegt mij onvoldoende want er zijn genoeg mensen die een eenmaal bekende soort niet blijven doorgeven.

Erik Hans

laatvlieger

Hou naast waarneming.nl en dutchbiring.nl ook de site van Kees Camphuysen in de gaten. Als hij weer gemeld wordt, zal het daar ook vast snel verschijnen. Maar hij is nu al twee volle dagen niet gemeld en er hebben maandag en dinsdag echt wel mensen gezocht dus hij is ofwel weer vertrokken of ergens in een visnet terechtgekomen en verdonken. Ik hoop dat hij vertrokken is en dat hij misschien besluit om volgend jaar weer terug te keren.  
Groet,

Wouter Teunissen


Mijn Weblog: http://birdboredom.blogspot.com/

Bas vd Burg

Zowel maandag als dinsdag hebben de gehele dag mensen gepost op de dijk bij Den Helder en bij Huisduinen. Onder andere Menno van Duijn en Rob van Bemmelen hebben maandag 8 uur op de dijk gezeten. Gistermiddag hebben ondertekende en Luuk Punt een aantal uren op de dijk gezeten. Er waren zelfs Belgen die beide dagen vanaf de dijk hebben gezocht naar de Bultrug.

Dus als 'ie gezien zou zijn dan hadden we dat best wel gehoord. Overigens gisteren opvallend veel zeilbootjes op het Marsdiep

groetjes,

Bas vd Burg
Katwijk ZHmijn kattukse jaarlijst 2012