Gezocht foto's Lauwersmeer

Gestart door ChristineDirkse, april 05, 2013, 09:58:39 AM

Vorige topic - Volgende topic

ChristineDirkse

Ik ben wetenschapsjournalist en bioloog en op dit moment bezig met het maken van een boek over Lauwersmeer en alle mooie natuur daar. Het boek kan er alleen maar komen met behulp van subsidies. Om de hoeveelheid subsidies te beperken, willen we de kosten voor het boek zoveel mogelijk beperken.

Daarom ben ik op zoek naar mensen die goede foto's maken en het leuk vinden als hun foto (met naam van de fotograaf uiteraard) in een mooi boek over Lauwersmeer terechtkomt en deze foto's voor weinig of geen geld willen leveren.

Om een inschatting te maken van de hoeveelheid foto's die ik op deze manier kan krijgen, hoor ik graag van mensen die dit leuk vinden wat voor foto's ze kunnen leveren. Ik beloof niet dat alle toegestuurde foto's ook daadwerkelijk gebruikt worden. Ga ik ze gebruiken, dan krijg je daarover uiteraard bericht.

Alvast bedankt!

Christine Dirkse
www.bio-exact.nl
christine.dirkse@gmail.com

laatvlieger

Ik denk dat ik nog wel een foto van de snackkar heb of het visrestaurant uit Lauwersoog... zonder die twee zou de populatie vogelaars daar niet de winter door komen!  ;)

(Succes natuurlijk met jouw boek! Goed initiatief! Ik heb zelf denk ik niks kwaliteitswaardig helaas)
Groet,

Wouter Teunissen


Mijn Weblog: http://birdboredom.blogspot.com/

SlechtValk

Misschien hebben ze bij http://www.lauwersmeer.com/ nog wel wat foto's die je zou mogen gebruiken, in elk geval de moeite van het contact opnemen waard.
Met Vriendelijke Groeten,
SlechtValk (a.k.a. Stefan)


Na de paartijd gaan de vogels trekken.