6 pagina's smullen van prachtige zoogdier foto's

Gestart door laatvlieger, januari 21, 2013, 18:34:51 PM

Vorige topic - Volgende topic

laatvlieger

In januari zijn er weer een hoop prachtige plaatjes bij gekomen in de observado database. Zes pagina's plaatjes kijken en smullen:
http://observado.org/foto/index?g=2&t=0&id_kleed=0&id_akt=0&z=1&sort=photo&rows=5&cols=6&exo_not=0&exo_only=0&type_foto=0&from=2013-01-01&to=2013-01-21&only_rated=0&only_rated=1

Help ons svp door enkele van jouw mooiste eens van een fotowaardering te voorzien. Dit kan heel makkelijk. Zorg dat je ingelogd bent, klik op een foto en dan zie je in blauw "fotowaardering" of "fotorating" onderaan de foto staan. Als je hier op klikt opent een nieuw schermpje en kun je sterren toekennen. Ik ben benieuwd, welke foto's straks bovenaan staan? Zijn het de bijzondere soorten? Aansprekende soorten? De foto's die bij de determinatie handig zijn? Unieke momenten? Bijzondere levensstadia?
Groet,

Wouter Teunissen


Mijn Weblog: http://birdboredom.blogspot.com/

laatvlieger

Of voeg je eigen favorieten hier nog aan toe, door in deze lijst te zoeken naar plaatjes die nog geen fotowaardering hebben:
http://observado.org/foto/index?g=2&z=1&sort=photo&rows=5&cols=6&exo_not=0&exo_only=0&type_foto=0&from=2013-01-01&to=2013-01-21&only_rated=0
Groet,

Wouter Teunissen


Mijn Weblog: http://birdboredom.blogspot.com/

laatvlieger

Je kunt ook hier je waardering geven:
http://observado.org/ranking_the_fotos.php?g=2&jaar=2013&maand=1&based_on_hits=0

Dit is een selectie van de 30 mooiste zoogdierfoto's van de maand.

We zouden er echt heel erg mee geholpen zijn als iedereen even bijvoorbeeld 5 foto's van een waardering voorziet. Dit is omdat we met mooie foto's ook weer veel buitenlandse gebruikers naar observado kunnen trekken en daarmee wordt de database alleen maar mooier voor iedereen! Geef daarom svp even een beoordeling aan een paar foto's.
Groet,

Wouter Teunissen


Mijn Weblog: http://birdboredom.blogspot.com/


Marcel van kammen

Helaas kreeg ik de Genet's in Senegal niet op de foto,het was wel erg donker dus scherpstellen zat er niet in.
Ik zal vanavond wat wrattenzwijntjes invoeren, ook leuke beestjes...