Hoofdmenu

Boekenkast opruiming

Gestart door Richard Gerritsen, november 14, 2012, 09:06:46 AM

Vorige topic - Volgende topic

Richard Gerritsen

Wij zijn onze natuurboekenkast e.a. aan het opruimen. De komende week komt er het een en ander bij te staan, vandaag probeer ik het gros erop te zetten. Dus check it out of er wat voor je bij zit! Het betreft het brede spectrum van de natuur e.a. dus voor elk mogelijk wat wils :duim:

http://vernieuwd.marktplaats.nl/verkopers/4121867.html

Bart van Hoogstraten

Beste Gerritsen,

Ik was wat aan het bieden op je Marktplaatsadv. maar ik weet eigenlijk niet of het bod ook de verzendkosten dekt. Is dat zo? (voordat ik verder bied).
Vriendelijke groet! Bart van Hoogstraten

De toekomst van Waarneming is onzeker. Draag bij aan het voortbestaan en betaal gewoon jaarlijks € 25,- abonnementskosten!
https://waarneming.nl/donate/

Alex Kwak

...of als jullie allebei komende zaterdag naar de Sovon-dag gaan...
Alex Kwak, medewerker Zostera/Observation International, ontwikkelaar ObsMapp
Ik beantwoord geen PM's over mobiele app's. Vragen ALTIJD via het forum!

SlechtValk

Citaat van: Bart van Hoogstraten op november 14, 2012, 13:28:43 PM
Ik was wat aan het bieden op je Marktplaatsadv. maar ik weet eigenlijk niet of het bod ook de verzendkosten dekt. Is dat zo? (voordat ik verder bied).

Over het algemeen is het op MP gebruikelijk dat verzendkosten apart berekend worden (omdat de prijs voor het product is en je dan later vaak kan kiezen om het op te halen of te laten verzenden), dus nog bovenop het bod komen. Uiteraard kun je altijd per mail proberen om een inclusief-prijs af te spreken, maar aangezien verzendkosten tegenwordig meestal wel duidelijk zijn (2 euro als het door de brievenbus kan, 6,75 als dat niet kan en het lichter is dan 10kg) kun je het meestal wel incalculeren (en verkopers doen dat natuurlijk ook).
Met Vriendelijke Groeten,
SlechtValk (a.k.a. Stefan)


Na de paartijd gaan de vogels trekken.