where to watch birds scandinavia

Gestart door redmar_woudstra, maart 12, 2007, 00:15:47 AM

Vorige topic - Volgende topic

redmar_woudstra

Komende zomer ga ik naar Noorwegen en Zweden en ik ben op zoek naar het boek "Where to watch birds Scandinavia" van Gustaf Aulén. Het is zo'n 10 jaar oud, niet meer te verkrijgen via amazon.com, selexyz of natuurenboek.nl. Ik heb het boek 5 jaar geleden ooit op de Deventer boekenmarkt gezien bij de stand van Moby Dick, maar toen heb ik het (helaas) niet gekocht. Is iemand in het bezit van dit boek en wil die het kwijt? Ik zou het graag overnemen. Bericht via persoonlijk bericht of via dit topic. Als iemand tips heeft waar ik kan gaan zoeken, ook prima. Ik ga, mocht dit niks opleveren, iig een berichtje posten op EBNNL.
ISBN nummer heb ik niet met zekerheid gevonden, maar deze info vond ik:
http://www.amazon.co.uk/Where-To-Watch-Bir...514413&sr=1-104

http://www.amazon.com/Where-Watch-Birds-Sc...a/dp/0811731154
groet,
Redmar

eline1234

helaas is de site tijdelijk buiten gebruik omdat ze aan het updaten zijn, maar op www.deslegte.nl kun je ook heel veel tweedehands boeken kopen. als de site het weer doet zou je daar ook even kunnen kijken.
Eline

Mark van Veen

Geen overzicht over gebieden, maar wel overzicht van waarnemingen. Een soort waarneming.nl van Zweden. Ook engelstalig.
groet,

Mark van Veen

huysse

Misschien hier?

WHERE TO WATCH BIRDS IN SCANDINAVIA.
AULEN, GUSTAF  


Bookseller:
Barleycorn Books
(Dorset, DO, United Kingdom)  Book Price:
£ 89.95
Quantity: 1  Shipping:
[Rates & Speeds]


 About the Book Bookseller & Payment Information  

Description: This volume in the Hamlyn Birdwatching Guides series is published in association with Birdlife International. Large paperback first edition in mint, AS NEW condition. No inscriptions, not ex lib, clean and tight and unread. 216 pp. Bookseller Inventory # 000925
Bibliographic Details

ISBN: 0600584593
Publisher: Hamlyn, 1996
Publication Date: 1996
Binding: Soft cover
Edition: 1st Editionhuysse

#4
En hier is-tie nog al wat goedkoper!

http://www.birdnet.co.uk/newbooks.html

zie rest of Europe

groet,
Marijke

redmar_woudstra

Dank Marijke!

Die 17 pond is wel even wat anders dan die 89! Als ik het me goed herriner is het niet echt een dik boek oid, dus die 17 pond is een betere prijs (89 ga ik iig niet ervoor betalen). Ik ga nog even proberen of iemand via EBNNL het boek heeft, scheelt me weer wat gezeur met die ponden  B)
groet,
Redmar

laatvlieger

Check anders ook even de site van de boekwinkel van Naturalis! "Natuur en boek" heten ze geloof ik. Zij hebben een heel ruim assortiment aan boeken en kunnen ook veel voor je bestellen.  
Groet,

Wouter Teunissen


Mijn Weblog: http://birdboredom.blogspot.com/

redmar_woudstra

ha wouter,

die heb ik bekeken, volgens mij hebben ze 25 where to watch birds-boeken maar net deze niet. Ik zal ze even een email sturen (net als de vogelbescherming).
groet,
Redmar

arenaria

Met deze titel is het volgende aan de hand: de vraag overtreft het aanbod enorm. Dit betekent in het Engelse circuit altijd dat dit soort titels astronomische prijzen beginnen op te brengen - intrinsiek zijn dit soort boeken dat natuurlijk nooit en te nimmer waard, zeker niet in dit geval, waar het gaat om een Where to Watch-boek dat qua geboden info snel veroudert. Maar de twee die ik kan vinden zijn idd geprijs op 60 en 135 euro! Dit enorme verschil wordt simpelweg verklaard doordat men aan het speculeren is.

Het kan nog veel gekker - zoek maar es naar Flamingos van Kear of Cape Clear van Sharrock.

Groet,

Jan Allex

PS die heel veel vogelboeken te koop heeft.