even voorstellen

Gestart door tekenaar, augustus 07, 2005, 11:45:32 AM

Vorige topic - Volgende topic

tekenaar

Ik neus al een paar weken rond op dit forum, maar laat ik me dan toch maar even officieel voorstellen.

Mijn naam is Paul Veenvliet. Sinds de tijd dat m'n oogjes opengingen heb ik rondgekeken in de natuur. Geleidelijk aan heb ik me toegelegd op een aantal diergroepen: reptielen, amfibieën, zoetwatervissen, sprinkhanen en zoetwaterkreeften. Tussendoor heb ik biologie gestudeerd (specialisaties dieroecologie, herpetologie) en vorig jaar ben ik ge-emigreerd. Ondanks dat ik nu in het buitenland woon heb nog steeds veel belangstelling voor de Nederlandse natuur.

Ik zie forums als een belangrijke ontwikkeling in de natuur-educatie. Hier kan iedereen immers op een eenvoudige manier vragen kwijt. Op deze manier stimuleren forums de belangstelling in de natuur. Dit is ook de reden dat ik heb aangeboden om als admin te fungeren voor amfibieen en reptielen. Wat de waarnemingen betreft concentreer ik me op de nieuwere berichten, op een 'verloren moment' zal ik wel eens terugwerken in de tijd en me met oudere berichten/meldingen bezighouden.

Ik werk op projectbasis aan natuurbescherming en natuureducatie. Onderdeel daarvan is het publiceren van determinatiegidsen, informatiefolders en ander educatief materiaal. Hiervoor maak ik gedetailleerde tekeningen van dieren. Dit is de reden dat ik de forumnaam "tekenaar" heb gekozen. Ook op andere forums ben ik onder deze naam actief.

Ik ben o.a. actief binnen RAVON, al is dat tegenwoordig meer 'van een afstandje'.

Wie meer over mij wil weten nodig ik uit een kijkje te nemen op mijn websites (zie hieronder voor de adressen).  
Paul Veenvliet
dieren en planten tekeningen: https://paulveenvliet.art/
excursies in Slovenie: https://www.slovenia-nature-guide.si/

Pieter Stolwijk

Vr. groet, Pieter Stolwijk


Floristische Werkgroep Twente

Marianne

Citeer

Wie meer over mij wil weten nodig ik uit een kijkje te nemen op mijn websites (zie hieronder voor de adressen).
Ik heb eens op je website gekeken: vol bewondering voor je tekeningen! En verder ziet die site er ook heel goed uit  :duim:  
groet,
Marianne Cramer