Gevraagd: Thieme's Kevergids

Gestart door andrejas, oktober 11, 2005, 11:30:20 AM

Vorige topic - Volgende topic

andrejas

Weet iemand waar ik een exemplaar van het volgende boek kan krijgen?
Nederlandse versie.

K.W. Harde, F. Severa, Thieme's Kevergids (met meer dan 1000 kleurenillustraties van de Middeneuropese kevers), Vert. en bew. door J. Huisenga, Thieme, Zutphen, 1982, ISBN 90-03-97585 X


Bedankt,

André

han.endt

#1
Dat wordt lastig. Het boek is alleen nog antiquarisch te krijgen. Wel een schitterende gids om als basis te hebben en om van daar uit verder te zoeken.

Gr.
Han.

andrejas

Ik was er al bang voor. Leen hem nu iedere keer van de bieb. Maar zelf voor het grijpen hebben is toch veel prettiger., dus als iemand nog een (antiquarische) suggestie heeft...

André

Dragonfly

Tip: bij De Slegte kan je een zoekopdracht voor boeken uit laten gaan. Kost je niets en wie weet levert het het boek op. Je kan je in de winkel of via de website opgeven en dan wordt er in hun winkels en nieuwe tweedehandse (volg je het nog :P ) gekeken. Als je boek erbij zit krijg je een kaart thuis met de kosten en een rekeningnummer. Maak het geld over en je krijgt het opgestuurd. Ik heb er goede ervaringen mee.

Succes!
Godelieve Brinkhof
Kijk ook eens op mijn (foto)blog: Godelieve Wandelt

(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

marijkehuysse


Bertus

Deze gids is nog steeds in Duitsland in de handel onder de naam "Der Kosmos Kaferführer Die Käfer Mitteleuropas" (isbn 9783440106174), in 2006 is hiervan de nieuwste druk uitgekomen. De afbeeldingen van dit boek zien er nog exact zo uit als die in mijn "Thieme's kevergids", van dezelfde auteur en tekenaar uit 1982. Het boekje kost rond de € 15,00 en in overal via internet te bestellen.

Met vr. gr., Bert