Kom naar de PiXperience!

Gestart door ArjenDrost †, februari 04, 2012, 14:02:02 PM

Vorige topic - Volgende topic

ArjenDrost †


De PiXperience is een veelzijdig natuurfotografie 'hands-on' evenement over natuurfotografie. De vraag die steeds centraal staat is wat je er als bezoeker in de praktijk aan hebt en van kunt leren. De dag kent tientallen lezingen, seminars, presentaties en demonstratie-workshops. Je betaalt 1 toegangsprijs en stelt je eigen programma zelf samen. Het maximum aantal bezoekers bedraagt 500. De eerste editie in 2011 was compleet volgeboekt en een doorslaand succes.


Er is keuze uit maar liefst 6 parallelle programma's over allerlei aspecten van natuurfotografie.


Bezoek de website www.pixperience.org voor alle informatie over deze dag en schrijf je in. Op deze website vind je alle actuele informatie over de PiXperience.


De kosten voor deze dag bedragen € 25,- voor bezoekers met een pixpas van Bird- of Nederpix en € 30,-zonder zo'n pixpas. Bezoek aan het NCB Naturalis is inbegrepen!


Direct na je inschrijving ontvang je een mail met praktische informatie en hoe je kunt betalen.


De PiXperience vindt op 3 maart plaats in NCB Naturalis in Leiden. het programma begint om 10:00 uur. Je bent welkom vanaf 09:30 uur. Einde 17:00 uur.
Wij adviseren om met het OV te komen. Als je toch met de auto komt, kun je het beste parkeren bij het LUMC (1,5 Euro per uur). Loopafstand is 6 minuten. (Programma is onder voorbehoud van wijzigingen).


ArjenDrost †

Citaat van: optilete op maart 12, 2012, 22:10:55 PM
En hoe was het dit jaar?
Ik vond het erg geslaagd. Leuke lezingen en seminars, weer veel inspiratie opgedaan en gezellig met verschillende mensen gekletst.


Groeten, Arjen

Ellen Luijks

2 maart is de volgende pixperience in Amsterdam.
Groetjes

Ellen