Fotografiecursus voor beginners in Valkenburg a/d Geul

Gestart door leonwillems@home.nl, augustus 09, 2011, 09:14:55 AM

Vorige topic - Volgende topic

leonwillems@home.nl

Fotografiecursus voor beginners   
Pas een nieuwe camera gekocht of gekregen? Meer willen dan alleen maar op Automaat fotograferen? Nieuwsgierig wat u camera allemaal kan?
Dan is deze cursus iets voor u. Deze beginners cursus is bedoeld voor iedereen die enthousiast is over fotografie en wil leren om de camera beter en creatiever te gaan gebruiken, of u nu een dure spiegelreflex camera heeft of een compact camera.

In een ontspannen en gezellige sfeer wordt u op een begrijpelijke manier over de technische drempel van uw camera heen geholpen. U leert op een praktijkgerichte, begrijpelijke en inspirerende manier de basis van de fotografie kennen en hoe deze toe te passen op uw camera. Uw camera heeft na deze cursus geen geheimen meer voor u. Onze fotocursus gaat niet alleen van de techniek uit maar leert u spelenderwijs de theorie, hoe te kijken en hoe met lichtsituaties om te gaan. We leren van elkaars ervaringen en vooral plezier beleven in het maken van een geslaagde foto.
De cursus wordt gegeven op vier opeenvolgende woensdagavonden in september, nl. 7, 14, 21 en 28 september in het IVN-verenigingslokaal Sjloens Höfke in de kasteeltuin Oud-Valkenburg. De lessen starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 22.15 uur. De kosten bedragen 80 euro voor leden en donateurs van IVN Valkenburg aan de Geul en 90 euro voor niet-leden, inclusief een cursusboek en koffie/thee. De cursus wordt verzorgd door Huub Keulers van Highlights & Shadows Fotografie te Elsloo, http://www.highlights-shadows.nl
De cursus is geschikt voor maximaal 15 deelnemers, dus meldt u snel aan.  Bij aanmelding krijgt u meer informatie toegezonden.
Aanmelden kan via t. 046-4524233 of leonwillems@home.nl, dus niet rechtstreeks via de fotograaf.
~ Keep a green tree in your heart and perhaps a singing bird will come ~