Een kaartje voor een vogel: Stop de Import!

Gestart door Araproject, november 03, 2006, 16:40:10 PM

Vorige topic - Volgende topic

Araproject

De aankomende weken zijn erg belangrijk voor de bescherming van vogels. De E.U. gaat het tijdelijke importverbod op vogels evalueren. De stop heeft nu al 4.000.000 vogels gered!

Vandaag kregen we bericht van Jamie Gilardi dat EU-commissaris Markos Kyprianou, van Gezondheid en Consumentenbescherming, genoten heeft van de kaarten die naar hem en zijn kabinet gestuurd door leden van de World Parrot Trust. Zij gingen hierdoor inzien hoe belangrijk het besluit om de import van in het wild gevangen vogels te stoppen voor u is geweest.

In deze cruciale tijd in de discussie over het voortzetten van de importstop willen wij u vragen om enkele minuten van uw tijd te spenderen om een kaartje te schrijven aan Commissaris Kyprianou en zijn kabinet als blijk van waardering voor hun beslissing om wereldwijd miljoenen vogels te redden.

Richt uw kaart aan:

Mr. Markos Kyprianou
Commissioner for Health and Consumer Protection
European Commission
B-1049 BRUSSELS
België

Handgeschreven en persoonlijke boodschappen zijn het meest effectief.

Dank u wel!

Team Araproject
Araproject

Gerelateerde link: Stop winging it! Stop winging it!

Araproject

Beste Vogelvrienden,

We hebben uw hulp nodig om de importstop van wildgevangen vogels permanent te maken.
Jaren geleden was u al zo vriendelijk om een petitie te tekenen tegen de import van wilde vogels naar de EU. Uw reactie was overweldigend en op World Parrot Day 2004 werd de petitie met 30.000 handtekeningen bij de Premier op Downing street 10 in Londen thuisbezorgd. Uw hulp kan deze importstop permanent maken.

Afgelopen vrijdag kondigde Premier Tony Blair zijn beslissing aan om op te roepen tot een permanente importstop van wilde vogels naar Europa, en dat de regering van het Verenigd Koninkrijk andere lidstaten wil aansporen zich achter dit voorstel te scharen. Om hem te bedanken voor dit besluit, zijn leiderschap in deze en om dit initiatief aan te moedigen vragen wij u hem een bedank kaartje te sturen.

Als hij duizenden enthousiaste en UNIEKE "thank you" kaarten ontvangt van over de gehele wereld zal dit hem dit sterken in zijn besluit. We laten hem dan weten dat hij de juiste beslissing heeft gemaakt en dat het instellen van een permanente importstop op Europees niveau een waardig en haalbaar doel is.

Dus neemt u alstublieft een minuutje de tijd om hem een handgeschreven kaartje te sturen. Kaarten met een mooie vogel op de voorkant zijn natuurlijk ideaal. Hier wat suggestie voor het beste resultaat:

• Houd je boodschap kort en bondig: "thank you for helping to save wild birds," of "thank you for helping to end EU wild bird imports."
• Do iets specials, geen voorgedrukte kaartjes of brieven.
• Stuur een positieve en persoonlijke boodschap.
• Vraag Kinderen en hun klasgenootjes, vrienden en ieder ander die zich hierbij betrokken voelt hetzelfde te doen.

Adres voor het kaartje:
Prime Minister Tony Blair
10 Downing Street
London SW1A 2AA
United Kingdom

Dank u wel voor het schrijven van dit kaartje. U helpt deze droom waar te maken.

Groet,

Team Araproject
www.papegaai-ara.nl

&

James D. Gilardi, Ph.D., Director
The World Parrot Trust
Glanmor House
Hayle, Cornwall, TR27 4HB