Hoofdmenu

JNM op Waarneming.nl

Gestart door Jarinka, oktober 02, 2011, 12:49:34 PM

Vorige topic - Volgende topic

Jarinka

Een poosje geleden kwam ik erachter dat er op Waarneming.nl een speciale subsite voor de JNM is. Als je de JNM aan je lidmaatschappen hebt toegevoegd, komen jouw waarnemingen ook op die pagina. Omdat er nu een vogelkamp is op Texel, ben ik weer eens gaan kijken. Het valt me op dat er maar weinig waarnemingen geplaatst worden, terwijl er veel JNM'ers zijn die ook op Waarneming invoeren. Waarschijnlijk komt dat omdat deze functie niet zo bekend is.
Ik heb de JNM zojuist bij mijn lidmaatschappen toegevoegd, en het lijkt me leuk als andere JNM'ers dat ook doen.

Hoe?
Je gaat naar Mijn waarneming.nl -> Persoonlijke gegevens. Daar klik je op Lidmaatschappen, en gaat naar het tabblad lidmaatschap toevoegen. Bij Werkgroep zoek je JNM op, en een lidnummer hoef je niet in te vullen. Nu staat de JNM bij je lidmaatschappen, en je waarnemingen komen op http://jnm.waarneming.nl/index.php te staan.
Groeten, Jarinka Heijink

Pieter Baalbergen

#1
Uiteraard kan dit ook als je lid bent van de NJN :) .


De weg er naar toe is exact het zelfde, alleen bij lidmaatschappen kies je NJN.
http://njn.waarneming.nl/index.php
Groet, Pieter Baalbergen

Vogels kijken en tussen de 12 en 25?
www.vwg.njn.nl

peterlindenburg

#2
en ouwe sokken?  O0


edit: ik ben gewoon lekker lid geworden! een heel groot deel van mijn waarnemingen heb ik tijdens kampen gedaan (tussen 1992 en 2004)!

Timo Roeke

Ik zit in hetzelfde schuitje als Peter.. vandaar dat ik me ook maar heb aangemeld.

peterlindenburg

ik begreep dat de JNM de werkgroep wil gebruiken voor haar eigen leden, lekker lijstjes maken enzo, dus ik meld me weer af. De goede ouwe tijd komt toch niet meer terug  :( (deze tijd is ook wel ok hoor ;) )


gr. Peter