Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Weekendkampje voor kinderen 8-12jr!  (gelezen 330 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Anne Krediet

  • Admins
  • Offline Offline
  • Berichten: 472
    • Anne  Krediet Natuurfotografie
Weekendkampje voor kinderen 8-12jr!
« Gepost op: april 29, 2011, 20:00:12 pm »

Natuurkamp Sallandse Heuvelrug 
In het   weekend van 6 t/m 8 mei organiseert Vogelbescherming het Natuurkamp   Sallandse Heuvelrug, inclusief fotografieworkshop. We kamperen twee   nachten op een van de mooiste plekken van Nederland: de Sallandse   Heuvelrug tussen Nijverdal en Haarle. Dit natuurkamp is voor jongens en   meiden van 8 t/m 12 jaar.
Het programma draait helemaal om natuur: we gaan in ieder geval op   zoek naar het superzeldzame korhoen. Daarvoor moet je wel heel vroeg je   nest uit! s Ochtends vroeg heb je de meeste kans om korhoenders te   zien. Korhoenders in Nederland zijn bijna uitgestorven. Er leven nog   ongeveer zes mannetjes korhoen. Tijdens het kamp ontdek je waarom het zo   slecht gaat met korhoenders. Op zaterdag helpen we de boswachter met   het gebied onderhouden. Stevige kleding en schoenen zijn dus handig! En   we gaan natuurlijk ook lekker spelletjes doen. Zaterdagmiddag krijgen   jullie een fotografieworkshop van een echte natuurfotograaf. Op   zaterdagavond eten we met zn allen pannenkoeken in Hotel Dalzicht.

Deelname   aan het kamp kost 40,- (contant bij aankomst af te rekenen). We   verwachten van de ouders dat ze zelf voor een tent zorgen en dat ze   helpen om die op te zetten en op zondag af te breken. Na opgave ontvangt   u nadere informatie over aanvangstijd en verzameladres. Hou er rekening   mee dat kamperen begin mei koud kan zijn! Extra dekens, warme kleding   en goed matje zijn van harte aanbevolen.
Wil je mee met dit mooie, spannende en leerzame kamp? Geef je dan op   bij Astrid van   den Broek.


Zie http://www.vogelbescherming.nl/ik__vogels_/jeugd/natuurkampen
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.05 seconden met 20 queries.