1ste nummer van Uilen verschenen (zat in mijn mail sorry voor de beroerde opmaak

Gestart door Tinok, januari 04, 2011, 21:49:23 PM

Vorige topic - Volgende topic

Tinok

          Steenuilenoverleg  Nederland             nummer 7, december 2010
cover uilen
        <blockquote>         
Eerste nummer van Uilen verschenen
           
  Het is zover, op de valreep van 2010 is het eerste nummer van Uilen   verschenen! Uilen is een gezamenlijke uitgave van de landelijke   uilenwerkgroepen in Nederland. De eerste uitgave kon worden gerealiseerd   dankzij een startsubsidie van Vogelbescherming Nederland en enkele   andere sponsoren. Dit eerste nummer wordt gratis verzonden naar de   begunstigers van STONE en verspreid onder alle actieve medewerkers van   de samenwerkende uilenwerkgroepen. Behalve voor de Steenuil, is er in   het eerste nummer aandacht voor de Kerkuil, Ransuil, Oehoe, Bosuil en de   Ruigpootuil. De opmaak is op bijzonder smaakvolle wijze verzorgd door   Arno ten Hoeve (www.arnotenhoeve.nl).   We vinden dat we samen met de andere werkgroepen een prachtig eerste   nummer hebben gemaakt en zijn dan ook benieuwd naar jullie reacties.

   </blockquote>       
         
     
     
                             
     
   
     
     
     
cover 2
     
   
     
           
   
                             
     
        <blockquote>         
Abonnement op Uilen
           
  Wilt u ook in 2011 verzekerd zijn van Uilen? Neem dan een abonnement.   Om de prijs hoeft u het niet te laten, die bedraagt slechts € 5.-   (inclusief verzendkosten € 7,50). Stuur een mailtje met uw naam en   adresgegevens naar uilen@steenuil.nl.onder vermelding van Uilen 2. Het volgende nummer verschijnt in het najaar 2011.

Begunstigers van STONE (minimale begunstigersbijdrage € 15.-)   ontvangen Uilen gratis! Als dat geen goede reden is om begunstiger te   worden!

   </blockquote>       
cover 3
        <blockquote>         
Begunstiger worden
           
  U kent STONE waarschijnlijk van de landelijke (Steen)uilendagen en   diverse uitgaven, zoals de Maatregelencatalogus - een praktisch   hulpmiddel voor verbetering van het leefgebied van Steenuilen.
  Via onze website en gratis e-mailnieuwsbrief informeren wij   vrijwilligers en geïnteresseerden over bescherming en onderzoek. Ook   zijn we actief betrokken bij de steenuilwebcam van Beleef de Lente.


  Voor 2011 staan weer enkele bijzondere uitgaven op stapel. Zo verschijnt   de nieuwe handleiding voor broedbiologisch onderzoek, een handzame   ondersteuning voor nestcontroleurs. Ook wordt de ErfWijzer Steenuil in   een grote oplage verspreid onder de steenuilvrijwilligers, die met deze   praktische beschermingshulp de boer op kunnen.

  STONE wordt ondersteund door Vogelbescherming en doet regelmatig een   beroep op fondsen. Daarnaast vormen ook particuliere donaties een   belangrijke bron van inkomsten. Wilt u het werk van STONE steunen, word   dan ook begunstiger! Voor € 15,- per jaar steunt u ons steenuilenwerk én   heeft u tevens een abonnement op UILEN.
Klik op onderstaande link en vul het formulier in.
www.steenuil.nl/aanmelden/index_aanmelden.htm
Hartelijk dank!

   </blockquote>
groeten,
Tinok van Hattum
IVN Natuurgids Ronde Venen/ Uithoorn
'Je hoeft de naam niet te weten om van iets te genieten (maar het is wel leuker;-))'

JanF

Als begunstiger van STONE had ik 'm uiteraard al.
Maar het kan geen kwaad er meer bekendheid aan te geven uiteraard  8)
Ze kunnen vast nog wel wat extra donaties gebruiken  ;D
http://www.steenuil.nl/aanmelden/index_aanmelden.htm
met vr. groeten
Jan van de Fliert