Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Schiermonnikoog - Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie  (gelezen 314 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Pieter Hovenkamp

  • Member
  • Offline Offline
  • Berichten: 2
Schiermonnikoog - Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie
« Gepost op: oktober 06, 2010, 23:44:51 pm »

In het weekend van 22-24 oktober organiseert de Strandwerkgroep van de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie een kamp op het mooie Schiermonnikoog, georganiseerd voor én door jongeren van 12 tot 25 jaar. Voor meer info over de NJN en andere activiteiten, zie www.njn.nl. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Lekker op excursie om van leeftijdsgenoten alles te leren over schelpen en andere zeedieren? Geef je op via http://www.njn.nl/activiteiten/overzicht.php%3Fview%3Darchief/details/532

Het kamp
Schiermonnikoog is een prachtig Waddeneiland, met het breedste strand  van Nederland, vele kilometers kwelder en mooie duingebieden. Met aan  alle kanten strand kun je er fantastisch korren (een groot net door de  zee trekken om allemaal vissen, krabben en inktvissen te vangen) en er spoelen de hipste  schelpen aan die je elders in Nederland niet vindt. Verder kun je op  Schier natuurlijk op excursie in de  mooiste duingebiedjes.
Dus, wil jij gezellig met leefdtijdsgenoten op kamp, alles leren over  schelpen en kustleven en lekker uitwaaien op de Wadden? Kom dan  gezellig mee!
  Het kamp begint vrijdagavond na de aankomst van de boot om 18.15 en duurt tot  zondagmiddag. Zondag gaan we het gebouwtje opruimen en nog op excursie. Maar  niet al te lang, want de enige boten vertrekken om 16.30uur en om 18.30uur.
  Een fiets hoef je in principe niet mee te nemen. Eventueel huren we die ter plekke,  aangezien dat een stuk goedkoper en handiger is dan om er een mee te nemen.
Iedereen van 12 - 25j mag mee en kan zich opgeven via http://www.njn.nl/activiteiten/overzicht.php%3Fview%3Darchief/details/532, daar kun je ook voor al je vragen terecht. Er kunnen maximaal 20 mensen in het kampgebouw, dus zorg dat je je op tijd opgeeft. De kosten van het weekend zullen ongeveer 28 euro zijn (daar zit de reis naar het kamp toe nog niet bij).

Wat?
Alles leren over schelpen en kustleven en korren, terwijl je gezellig met leeftijdsgenoten op kamp bent.

Waar?
Schiermonnikoog

Wanneer?
22-24 oktober. Het kamp begint vrijdagavond, en eindigt zondag rond het eind van de middag.

Wie?
Iedereen die geďnteresseerd is van tussen de 12 en 25 jaar oud. Je hoeft geen lid te zijn om mee te mogen.

Wat kost het?
Het hele weekend zal rond de 28 euro kosten, dat is zonder de reis erheen. Daarnaast is het handig om wat kleingeld mee te nemen voor een kop warme chocola.

Hoe geef ik me op?
Via http://www.njn.nl/activiteiten/overzicht.php%3Fview%3Darchief/details/532

NJN, wat is dat?
Zie www.njn.nl!

Groeten,
Pieter Hovenkamp
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.042 seconden met 19 queries.