Observation international

Soortgroepen => Libellen => Topic gestart door: Weia op april 21, 2018, 00:10:54 am

Titel: 'geen mail ontvangen'
Bericht door: Weia op april 21, 2018, 00:10:54 am
Bij je accountinstellingen kun je aangeven dat je geen mail wilt ontvangen. Dat betekent met de nieuwe privacywetgeving dat je ook niets hoort als een admin iets bij je waarneming zet, of daar iets verandert. Dat was misschien niet je bedoeling dat dat weg zou vallen? Verander dan je instellingen!
Overigens is het enige dat waarneming.nl wel eens stuurt de nieuwsbrief. Daar kan je je ook misschien ontabonneren. In dat geval ontvang je niets behalve wat bij je waarnemingen gebeurt.
Wat adminbeleid gaat worden is nog niet uitgekristalliseerd. Als het zinloos is via commentaar iets aan te kaarten gaan we het misschien zelf alvast veranderen in de waarneming.
Titel: Re: 'geen mail ontvangen'
Bericht door: Menko Vlaardingerbroek op mei 10, 2018, 11:51:12 am
Kun je niet onder de voorwaarden voor het gebruik van waarneming opnemen dat de gebruiker ermee instemt dat hij of zij email kan ontvangen over waarnemingen? (Misschien met een nadere omschrijving van wat voor soort email.). Als iemand ermee instemt, mag je hem of haar, ook onder de nieuwe privacywetgeving (AVG), gewoon email sturen, lijkt me.
Titel: Re: 'geen mail ontvangen'
Bericht door: nick w op mei 10, 2018, 12:06:03 pm
dat lijkt me wel een nuttige: gewoon een extra vinkje of je dt wl wilt...

groet,
Nick W