Waarneming.nl

Mobiel invoeren => Android ->ObsMapp => Topic gestart door: grunsven op augustus 10, 2017, 16:20:37 pm

Titel: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: grunsven op augustus 10, 2017, 16:20:37 pm
Als ik mijn waarnemingen wil uploaden krijg ik een foutmelding. Ik heb goede wifi.
Ik kan deze niet in de FAQ vinden en snap niet hoe ik het op kan lossen.
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: Alex Kwak op augustus 10, 2017, 16:30:49 pm
Je toestel heeft een heel bijzonder plek gekozen om ObsMapp te installeren.
Welk toestel is dit, en welke versie van ObsMapp gebruik je?

Gebruik de optie "Reset SD-kaart" in de geavanceerde instellingen van ObsMapp eens. Wellicht helpt dat.
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: grunsven op augustus 11, 2017, 14:36:37 pm
Een moto G3. Werkte tot de laatste update prima maar zal eerst sd eens proberen.
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: grunsven op augustus 11, 2017, 14:40:45 pm
Ik gebruik 7.12.8 en reset SD heeft niet geholpen.
Zal ObsMapp opnieuw installeren. Deze waarnemingen zijn niet belangrijk (waarnemingen zijn ook door anderen ingevoerd).
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: grunsven op augustus 11, 2017, 14:49:06 pm
Verwijderen lukt maar installeren niet. Foutmelding -504.
Wordt tijd voor een Factory reset vrees ik.
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: Alex Kwak op augustus 11, 2017, 14:52:48 pm
Ik heb zelf ook een Moto G3 als testtoestel. Ervaring leert dat die que specificaties redelijk 'end of life' is helaas. Komt met name door de steeds groter wordende standaard ge´nstalleerde app's.
Maar een Obsmapp-installatie zou nog wel moeten werken als je voor de rest geen grote dingen installeert.
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: grunsven op augustus 11, 2017, 14:57:55 pm
Er is ruimte, dat is het probleem niet.
Zal nog wel wat proberen maar lijkt eerder en probleem met de mobiel dan met ObsMapp te zijn.
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: Alex Kwak op augustus 11, 2017, 15:02:00 pm
Denk er aan dat je na de factory reset de sd kaart als intern geheugen instelt als je daar een vraag over krijgt.
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: grunsven op augustus 11, 2017, 15:26:34 pm
Dat had ik al, en tot een paar dagen geleden werkte het ook. Factory reset zal het wel op lossen.
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: grunsven op augustus 11, 2017, 18:34:49 pm
Nu werkt het weer.
Titel: Re: Foutmelding bij uploaden
Bericht door: Alex Kwak op augustus 11, 2017, 19:05:05 pm
 :duim: