Waarneming.nl

Diversen => Vacatures => Topic gestart door: eco-logisch op november 06, 2013, 13:13:47 PM

Titel: vacature medewerker ecologie adviesbureau E.C.O. Logisch
Bericht door: eco-logisch op november 06, 2013, 13:13:47 PM
    Adviesbureau E.C.O. Logisch is een jong en groeiend bedrijf, dat werkzaam is door geheel Nederland. Door de toenemende behoefte aan degelijk, onafhankelijk ecologisch advies, zijn wij op zoek naar een projectmedewerker ecologie. Deze moet per 1 februari 2014 het team gaan versterken bij het uitvoeren van quick scans, inventarisaties, advisering en ecologische begeleiding.
De functie betreft een dienstverband van 32 tot 40 uur per week. In het hoogseizoen (het zomerhalfjaar) is de werkdruk hoog, in het winterhalfjaar laag. Deze functie omvat het uitvoeren van standaard ecologische advieswerkzaamheden als quick scans Flora- en faunawet, soortgerichte veldinventarisaties (met name flora en vleermuizen), ecologische begeleidingswerkzaamheden en rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten en klanten.
Wat verwachten we van je?
De ecoloog waar we naar op zoek zijn:Je bent pro actief, doortastend en voel je je betrokken bij het bedrijf. Je hebt een aantoonbare ecologische kennis van een of meerdere soortgroepen. Je bent flexibel, leergierig, stressbestendig en werkt efficiënt en accuraat. Je bent resultaat- en servicegericht. Je bent een teamplayer die het een uitdaging vindt om onze organisatie te versterken.
Wat bieden we je?De standplaats van Adviesbureau E.C.O. Logisch is Nieuwerkerk aan de IJssel. In de piek van het seizoen wordt veel van het (veld)werk vanuit huis uitgevoerd. Bij voorkeur wordt er wel op vaste dagen vanuit ons kantoor gewerkt.
Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar algemeen@eco-logisch.com. Er kan tot 29 november 2013 worden gereageerd op deze vacature. Reacties na deze datum zullen niet meer worden meegenomen in de sollicitatieprocedure. Vanaf 2 december zullen de eerste kandidaten op gesprek worden gevraagd.