Waarneming.nl

Diversen => Praat maar raak => Topic gestart door: HJDT op april 11, 2007, 23:46:09 pm

Titel: Ligt het aan mij of aan de site ??
Bericht door: HJDT op april 11, 2007, 23:46:09 pm
Hallo allemaal,

De laatste week heb ik zeer regelmatig dat als ik de details of een toegevoegde foto van een waarneming (niet zijnde 1 van mijzelf) wil bekijken deze details niet tevoorschijn komen, ook niet als ik het venster even naar de achtergrind verplaats in de hoop dat er even later wel resultaat is.
Aan mijn PC is niks veranderd, alle instellingen staan nog zoals ze stonden en ik heb er helemaal niks geks mee gedaan.
Wie herkent dit en heeft een oplossing ?? Alle andere onderdelen doen het overigens prima, ook het invoeren van waarnemingen gaat zonder problemen.

Groeten Michel
Titel: Ligt het aan mij of aan de site ??
Bericht door: Jeroen Nagtegaal op april 12, 2007, 00:19:49 am
In de avonduren als ik meestal tijd heb is hij ook traag, te veek mensen?
Titel: Ligt het aan mij of aan de site ??
Bericht door: geined99 op april 13, 2007, 17:57:20 pm
Hallo,

Ik heb precies hetzelfde. Tot aan alle lijsten gaat het goed, maar als ik een specifieke waarneming open blijft hij "hangen".

Ernst
Titel: Ligt het aan mij of aan de site ??
Bericht door: Thijs Fijen op april 15, 2007, 00:50:06 am
Ik zou het even melden bij bugs, als je dat nog niet had gedaan. Daar wordt denk ik door admins vaker op gekeken.

Thijs
Titel: Ligt het aan mij of aan de site ??
Bericht door: hiskodevries op april 15, 2007, 01:11:14 am
kunnen de 'klagers' wat meer detals geven
welke browser wordt gebruikt,welke link wordt geopend.
gebeurt het altijd
Titel: Ligt het aan mij of aan de site ??
Bericht door: Jeroen Nagtegaal op april 15, 2007, 22:33:27 pm
Bij mij is het voraal bij het ivoeren van waarnemingen dat de vlinder databse er wel uitligt maar de vogels weer niet, zo is dat bijna elke avond, ik gebruik gewoon IE 7
Titel: Ligt het aan mij of aan de site ??
Bericht door: HJDT op april 17, 2007, 00:36:42 am
Sorry voor het late antwoord Hisko, ik had niet door dat er ook echt serieuze reacties waren ondertussen . . . . .
Toen ik dit onderwerp startte was het nog niet bij elke waarneming, nu helaas wel. Als er van 1 soort meerdere waarnemingen zijn kan ik zien wie de waarneming ingevoerd hebben maar als ik op de details van de individuele waarnemingen klik laad die pagina niet. Als ik op het foto-icoontje achter de waarneming klik laad de pagina ook niet. Klik ik bovenaan op het tabblad foto's dan krijg ik wel alle foto's te zien van de betreffende soort.
Ook kan ik de details van mijn eigen waarnemingen niet meer zien.

Ik gebruik IE 7 met Windopws XP professional.

Voor zover ik weet heb ik niks gedaan dat dit veroorzaakt kan hebben. Heb een keer al mijn cookies en tijdelijke internet bestanden verwijderd  voor het probleem optrad maar ik kan me niet voorstellen dat dit het veroorzaakt heeft. Hetzelfde heb ik geprobeerd om het probleem op te lossen maar ook dat hielp niks.

Hopelijk kan je hier wat mee !!

Groeten Michel
Titel: Ligt het aan mij of aan de site ??
Bericht door: hiskodevries op april 17, 2007, 12:37:20 pm
Michel, installeer firefox eens (versie 2.0)
http://www.mozilla-europe.org/nl/products/firefox/ (http://www.mozilla-europe.org/nl/products/firefox/)
vertel mij of het probleem dan nog steeds optreedt.
i.e. 7.0 is een wangedrocht.

ik heb dat wangedrocht ook geinstalleerd, behalve dat het trager werkt dan ff merk ik geen problemen.
maar goed je kan wel heel veel instellen waardoor verschillen kunnen ontstaan tussen jouw en mijn installatie.
 
Titel: Ligt het aan mij of aan de site ??
Bericht door: HJDT op april 17, 2007, 22:19:28 pm
Hoi Hisko,

Dit lost het probleem inderdaad op, hoewel, een echte oplossing is het natuurlijk niet !! In ieder geval is Firefox wel een mooi programma als ik het zo zie dus misschien moet ik IE maar eens de rug toekeren !!

Groeten Michel