Waarneming.nl

Mobiel invoeren => Android ->ObsMapp => Topic gestart door: wumizusume op november 06, 2011, 23:36:20 pm

Titel: waarneming wijzigen
Bericht door: wumizusume op november 06, 2011, 23:36:20 pm
"Wijzig waarneming" werkt niet: ik krijg wel keurig middels een hernieuwd geopend invoerscherm de mogelijkheid een ingevoerde waarneming aan te passen, maar de knop "opslaan" blijft donker. Ik kan er dus niks mee. Nu ik dat opnieuw probeer terwijl ik dit schrijf blijft mijn ObsMapp 1.1.6 zelfs hangen in een scherm "Locatie en beveiliging", en moet ik mijn SGS2 gaan resetten.
En wat blijkt? Nu is de toepassing zelfs onbruikbaar geworden, want na resetten blijft dit probleem persisteren. Ik kan nu dus niet eens proberen een waarneming te wijzigen want hij opent al in "Locatie en beveiliging". ALs ik probeer een nieuwe waarneming in te voeren krijg ik ... "Locatie en beveiliging".
Dan maar opnieuw installeren..... (zucht).
Titel: Re: waarneming wijzigen
Bericht door: wumizusume op november 06, 2011, 23:41:02 pm
Ah, zie nu pas dat dit in vs 1.1.8 schijnbaar gefixt is. Ga ik meteen proberen. Eens kijken of het dan wel lukt.

Titel: Re: waarneming wijzigen
Bericht door: Alex Kwak op november 07, 2011, 08:26:22 am
zie nu pas dat dit in vs 1.1.8 schijnbaar gefixt is

Klopt
Titel: Re: waarneming wijzigen
Bericht door: Alex Kwak op november 07, 2011, 08:27:17 am
blijft mijn ObsMapp 1.1.6 zelfs hangen in een scherm "Locatie en beveiliging", en moet ik mijn SGS2 gaan resetten.

Treedt dit nog op?
Titel: Re: waarneming wijzigen
Bericht door: wumizusume op november 07, 2011, 23:53:35 pm
Het werkt!
Ik kreeg nog even een 'dwingend' scherm  "Locatie en beveiliging" (ik MOEST daar iets invullen), maar vervolgens alles OK.
Gelukkig maar.
Dank voor de assistentie en excuus dat ik niet eerst nauwkeurig de reeds bekende en/of gefixte bugs had doorgelezen....
Titel: Re: waarneming wijzigen
Bericht door: Alex Kwak op november 08, 2011, 12:41:28 pm
Dank voor de assistentie en excuus dat ik niet eerst nauwkeurig de reeds bekende en/of gefixte bugs had doorgelezen....

Altijd eerst upgraden naar de laatste versie  :angel: