lokatie delen via fotos met obsmapp / obsidentify

Gestart door hiskodevries, mei 23, 2022, 13:53:31 PM

Vorige topic - Volgende topic

hiskodevries

Voor Google foto`s zie https://support.google.com/photos/answer/6153599?hl=nl&co=GENIE.Platform%3DAndroid

CiteerEen foto met een locatie delen

Als je een foto deelt via Google Foto's, kan de locatie van de foto worden gedeeld als je deze hebt toegevoegd of gewijzigd of als deze is toegevoegd door de camera.

Je kunt bepalen of je locatie wordt gedeeld in elk gedeeld album, elke gedeelde link of elk gedeeld gesprek dat je maakt of waaraan je deelneemt. Als je delen met een partner instelt, bevatten alle foto's die je deelt locatiegegevens.

De volgende situaties kunnen zich voordoen als je de locatie van je foto's deelt:

    Als je een locatie toevoegt of een geschatte locatie van een foto bewerkt en de foto daarna deelt met iemand op Google Foto's, deel je ook de locatie.
    Als de camera een locatie toevoegt en je die foto deelt op Google Foto's, toont de foto de locatie die de camera heeft geleverd.
    Als je een foto deelt met een locatie die is geschat door Google Foto's, wordt de locatie niet gedeeld.

Dit heeft geen invloed op foto's of video's die je buiten Google Foto's deelt, bijvoorbeeld als je ze downloadt en naar iemand e-mailt. In dit geval wordt de oorspronkelijke locatie die door je apparaat is opgeslagen, weergegeven zonder de bewerkingen die je hebt aangebracht in Google Foto's.

Zelfs als je de locaties van je foto's voor mensen verbergt, kunnen ze de locatie misschien raden op basis van herkenningspunten in je foto.
Was getekend Hisko de Vries.

Wil je een fotovraag stellen op het forum lees dan dit eerst https://forum.waarneming.nl/smf/index.php?topic=452369.0